Ο πατέρας της συναδέλφου, Νατάσας Βαρελά, μιλάει για πρώτη φορά: «Η μαμά της την έβγαλε ημιλιπόθυμη από το μπάνιο» (Βίντεο)

«Έδωσε την ψυχή της για τη δουλειά της» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο πατέρας της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών, μίλησε για τον θάνατο της κόρης του.

Ο ίδιος, στην τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τόνισε πως η κόρη του «έφυγε» από υπερβολική κούραση, καθώς «έδωσε την ψυχή της για τη δουλειά της».

Μάλιστα, ο πατέρας της αδικοχαμένης δημοσιογράφου είπε: ««Να πω μόνο μια κουβέντα: Η δουλειά που κάνετε, από ό,τι είδα και από το παιδί μου, είναι πολύ ψυχοφθόρα. Πιστεύω ότι το παιδί μου πέθανε από υπερβολική κούραση. Δηλαδή η δουλειά που κάνετε εσείς, δεν πληρώνεται με τίποτα. Έτυχε και τα είδα στο παιδί μου. Δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πιστεύω ότι έσκασε από το στρες και από το άγχος να πάει καλά το κανάλι. Έδωσε την ψυχή της για τη δουλειά της και το κανάλι».

Επίσης, ο κ. Βαρελάς σημείωσε: «Τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου, κατά τις δύο, δεν ένιωθε καλά και το είπε στη μητέρα της και της λέει: "Θα κάνω ένα μπάνιο" και την έβγαλε η μάνα της έξω ημιλιπόθυμη και την πήγανε στο νοσοκομείο, στα επείγοντα, ζούσε ακόμα. Δυστυχώς, δεν πήγαν καλά τα πράγματα, μας είπαν ότι είχε πάθει διάτρηση στομάχου. Τις τελευταίες δέκα μέρες ήταν κουρασμένη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ