Ελένη Φουρέιρα: «Σηκώνω στην πλάτη μου τρεις χώρες, την Ελλάδα, την Αλβανία και την Κύπρο - Δεν μπορείτε να με βγάζετε εθνικίστρια» (Φωτό & Βίντεο)

Ποια ήταν η απάντησή της για τον αλβανικό αετό.

Η Ελένη Φουρέιρα πήρε σαφή θέση για την κίνησή της να σχηματίσει τον αλβανικό αετό με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας, Eugent Bushpepa, λίγες ημέρες πριν από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, λέγοντας: «Σηκώνω στις πλάτες μου και την Ελλάδα και την Αλβανία κι εκπροσωπώ την Κύπρο. Δεν μπορείτε να με βγάζετε εθνικίστρια. Προσπαθώ να σας κάνω υπερήφανους τόσα χρόνια».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She'll literally light up the ESC stage!!! @foureira you rock girl!!?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugent Bushpepa (@eugentbushpepa) στις

 

Η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της στην Κατερίνα Καραβάτου και στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου» που προβλήθηκε σήμερα (11/09): «Ήταν κάτι το οποίο με στεναχώρησε πάρα πολύ. Πριν από αυτό είχα σηκώσει άλλες 100 σημαίες αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα. Ουσιαστικά, για κάποιους από τα media υπήρχε πρόβλημα με την αλβανική σημαία. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί λέω, είμαι εδώ, πάω να διαγωνιστώ και σηκώνω στις πλάτες μου και αυτή τη χώρα και την Ελλάδα και την Αλβανία κι εκπροσωπώ την Κύπρο και αντί να με στηρίξετε που προσπαθώ να σας κάνω υπερήφανους τόσα χρόνια… δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό και να με βγάζετε εμένα εθνικίστρια! Εγώ στην Ελλάδα στην ιστορία δεν το έμαθα αυτό. Δεν ξέρω σε ποια ιστορία το λέει αυτό, γιατί στην ελληνική ιστορία δεν το λέει.

Επίσης, η τραγουδίστρια, που στο χθεσινό (10/09) απόσπασμα της συνέντευξής της δήλωσε ότι είναι Ελληνίδα παρότι έχει γεννηθεί στην Αλβανία, διερωτήθηκε: «Πώς γίνεται μετά από όλα αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου, να προσπαθώ να με αποδεχτεί αυτή η χώρα, να γυρίσουν και να πουν ότι είμαι και εθνικίστρια. Έλεγα: "Δεν το πιστεύω Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσω!". Από την άλλη, συνειδητοποίησα πόσο με αγαπάει ο κόσμος. Ό,τι και να έκαναν κάποιοι, όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να μου κάνουν αυτό που ήθελαν να μου κάνουν, δεν τα κατάφεραν. Όσο κι αν προσπάθησαν να με κάνουν να μισήσω την Ελλάδα, δεν τα κατάφεραν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ