Βίντεο - Κατιναριό ! Διάσημες ράπερς πλακωθήκαν δημόσια στο ξύλο : μαλλιοτράβηγμα σκίσιμο ρούχων, πετούσαν παπούτσια η μια στην άλλη!

Τι θα μπορούσε να χαλάσει ένα λαμπερό πάρτι;

Κάποιος να καλέσει την αστυνομία μόδας!  Κυριολεκτικά "μαλλιά κουβάρια" έγιναν οι διάσημες ράπερ Cardi B και Νicki Minaj. Ενώ όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά στο λαμπερό πάρτι του του Harper's Bazzar , έγινε το.... σώσε.... Όλα τα είχε ο άγριος καυγάς που έγινε viral: Μαλλιοτράβηγμα, μπουνιές, μέχρι και ρίψη παπουτσιών..... 

"Ήταν άσχημο", είπε μια πηγή. "Τις χώρισε η  ασφάλεια, αλλά η Cardi προσπαθούσε ακόμα και τότε να χτυπήσει την Nicki. Έβγαλε ένα τεράστιο κόκκινο παπούτσι και της το έριξε ενώ η Nicki δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί την κρατούσε ο φρουρός ασφαλείας", αναφέρει το Page six.

Η Cardi οδηγήθηκε στη συνέχεια σε ένα άλλο δωμάτιο, ενώ η Nicki κρατήθηκε στο πίσω μέρος της αίθουσας . Σύμφωνα με πληροφορίες ο καυγάς ξεκίνησε κάπως έτσι η Nicki τραβούσε μια φωτογραφία με  τους Kelly Rowland και  La La Anthony, την ώρα που περνούσε από εκεί η Cardi. Η Νίκη σκόπιμα μπήκε μπροστά στην Cardi η οποία ως απάντηση της πέταξε το παπούτσι της.....

Το αποτέλεσμα του καυγά που ξεπερνά ακόμα και τους "σκυλοκαυγάδες" του δρόμου, ήταν να μείνει η Cardi με ένα κουρελιασμένο Dolce & Gabbana και με μια τεράστια τούφα μαλλιών να λείπει από το κεφάλι της.....  Εκτός από το μαλλιοτράβηγμα οι δύο "κυρίες" προχώρησαν και σε ανταλλαγή  .... καθόλου κομψών χαρακτηρισμών.... όπως ακούγεται στο σχετικό βίντεο.

Τι να πούμε; Μήπως κάποιος να τους απαγορεύσει την είσοδο σε κοσμικά πάρτι;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ