Πάρτι του Ralph Lauren για τα 50 του χρόνια στην μόδα; Έλα μωρέ σιγά ...ο Σπίλμπεργκ η Όπρα ο Πιρς Μπρόσναν (φώτο)

Πενήντα λαμπερά και επιτυχημένα χρόνια στη μόδα γιορτάστηκαν κάτω από τα αστέρια με ένα πλήθος επίγειων αστέρων να δηλώνουν παρόντες.

Τι γίνεται όταν ένας θρυλικός σχεδιαστής γιορτάζει τα πενήντα του χρόνια στη μόδα; Απλά: Ένα λαμπερό πάρτι απ' το οποίο δεν λείπει κανένας. Την Παρασκευή το βράδυ, στο Bethesda Terrace του Central Park, ο Ralph Lauren συγκέντρωσε τα πιο λαμπερά αστέρια ττης διεθνούς show biz για να γιορτάσει μαζί τους την 50η επέτειο ίδρυσης του οίκου του.

Όπρα Γουίνφρεϊ -Πιρς Μπρόσναν-Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock

Πάνω από 150 μοντέλα όλων των ηλικιών ανάμεσα στα οποία η Τζίτζι Χαντίντ και η Κάια  Γκέρμπερ πήραν μέρος στη λαμπερή επίδειξη μόδας για τα 50 χρόνια του σχεδιαστή που προηγήθηκε  της μεγάλης βραδιάς.  Το κοσμικό γεγονός που θύμισε άλλες εποχές, κόστισε πάνω από τρία εκατομμύρια σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών.  

Photo Credits : GERARDO SOMOZA / INDIGITAL.TV

Έχετε καθορίσει την αμερικανική μόδα και το στυλ, και έχετε κάνει πολλούς από μας να ονειρευτούμε κάτι πραγματικά μεγάλο", δήλωσε η ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ που καθόταν μαζί με την Τζέσικα Τσάστεϊν. Στη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκαν μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του οίκου και τα εμβληματικά ρούχα και αξεσουάρ.

Katherine Langford, από αριστερά Nick Jonas και  Priyanka Chopra, παρακολουθούν το fashion show του Ralph Lauren Photo Credits.AP

Ο 78χρονος μετρ της κομψότητας υποδέχθηκε στο πάρτι του, αστέρια όπως οι Όπρα Γουίνφρεϊ, Πιρς Μπρόσναν,  και Ρόμπερτ ντε Νίρο,  ενώ από τη λαμπερή βραδιά δεν έλειπαν ούτε οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Κάνιε Γουέστ  Μπλέικ Λάιβλι . Οι διάσημοι επισκέπτες μετά την επίδειξη απόλαυσαν ένα πλουσιότατο black-tie dinner στο οποίο η σαμπάνια έρεε άφθονη και δοκίμασαν πολύ ιδιαίτερες γεύσεις όπως φιλέ μινιόν . 

Ο Κάινι Γουέστ στο πάρτι του Ralph Lauren. WireImage

"Αυτό που είναι αληθινό είναι αυτό που έχει διάρκεια στο χρόνο και είμαστε εδώ γιατί εσείς έχετε διάρκεια στο χρόνο", είπε η Όπρα, όπως αναφέρει το New York Post

Ο Ralph Lauren στην πασαρέλα της εβδομάδας μόδας WWD/REX/Shutterstock

 

Πενήντα λαμπερά και επιτυχημένα χρόνια στη μόδα γιορτάστηκαν κάτω από τα αστέρια με ένα πλήθος επίγειων αστέρων να δηλώνουν παρόντες. O καλύτερος τρόπος για να κλείσει η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη.  Κάθολου άσχημη εξέλιξη για κάποιον που ήταν γιος Εβραίων μεταναστών απ' την Λευκορωσία δεν πήγε σχολείο και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος είχε δεχθεί ρατσισμό λόγω της καταγωγής του.  Ο δημιουργός των διάσημων Polo, είχε πει: "Κάποιοι νομίζαν ότι επειδή είμαι Εβραίος δεν έχω το δικαίωμα να σχεδιάσω κομψά ρούχα". Η μεγάλη ιστορία του οίκου  Ralph Lauren αποδεικνύει ότι είχαν άδικο...

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Πηγή φωτογράφιων: GERARDO SOMOZA / INDIGITAL.TV

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ