Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει το πάρτι για τα 70α γενέθλια του κανακάρη της πρίγκιπα Κάρολου

Πάρτι γενεθλίων για τον γιο και διάδοχό της ετοιμάζει η βασίλισσα Ελισάβετ, στις 14 Νοεμβρίου στο Μπάκιγχαμ. 

Ο πρίγκιπας Κάρολος κλείνει τα 70 του χρόνια και ήδη από τον Απρίλιο του 2011 έχει γίνει ο διάδοχος με τα περισσότερα χρόνια θητείας στη βρετανική ιστορία. 

Ήδη, έχουν σταλεί προσκλήσεις σε εκατοντάδες μέλη της οικογένειας και φίλους, ενώ το πάρτι θα γίνει ιδιωτικά. 

Άτομα με γνώση των όσων γίνονται στο εσωτερικό του παλατιού υποστηρίζουν ότι η βασίλισσα όχι μόνο θα διοργανώσει το πάρτι, αλλά θα μιλήσει με αστείο και διασκεδαστικό τρόπο για τον γιο της. 

Μάλιστα, ενόψει των 70ων γενεθλίων του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η ομάδα του συνεργάστηκαν με το BBC για ένα νέο ντοκιμαντέρ, ενώ συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού καθώς και δύο περιοδικά παρακολουθούν τις δραστηριότητες του Καρόλου εδώ και δύο μήνες. 

Το ITV θα διοργανώσει μια βραδιά κωμωδίας στο London Palladium, και τα έσοδα θα διατεθούν προς το φιλανθρωπικό ίδρυμα του πρίγκιπα. Παράλληλα, υπάρχουν σχέδια για ένα πορτρέτο του Καρόλου, καθώς και συναντήσεις του με το κοινό και φιλανθρωπικές οργανώσεις εκείνη την ημέρα. 

Πάντως, επτασφράγιστο μυστικό παραμένουν οι λεπτομέρειες για το πάρτι γενεθλίων, που θα πληρωθεί από τα ιδιωτικά κεφάλαια της βασίλισσας. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους, πέραν του Καρόλου και της Καμίλα και των οικογενειών τους, θα βρίσκονται μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Παράλληλα, εκτιμάται ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος θα κάνει μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ