Επιστήμων στο σεξ υποστηρίζει ότι ο αυνανισμός πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία από τα 11 (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η επιστήμονας Νάντια Μπόκοντί εμφανίστηκε στην εκπομπή «This Morning» και υποστηρίζει ότι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν πως να ικανοποιούν σεξουαλικά τον εαυτό τους από την ηλικία των 11. 

Η ειδικός Νάντια Μπόκοντί από την εκπομπή «This Morning»  εξήγησε το στίγμα και την ντροπή που είναι συνδεδεμένα με αυτή την σεξουαλική πράξη ειδικά για τα μικρά κοpίτσια και τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει αυτό στο μέλλον. 

Για να αποφευχθεί αυτό η Νάντια υποστηρίζει ότι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν πως να ικανοποιούν σεξουαλικά τον εαυτό τους από την ηλικία των 11. 

Αυτός ο ισχυρισμός της ξεσήκωσε αντιδράσεις στους γονείς πολλών μαθητών πολλοί από τους οποίους υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να ενθαρρύνει τα παιδιά να αναπτύξουν πρόωρες σεξουαλικές σχέσεις, αναφέρει το Metro και η Daily Mail.

«Πρέπει να διδάσκεται ο αυνανισμός στα σχολεία;» Οι περισσότεροι γονείς εξαγριώθηκαν από αυτές τις δηλώσεις αν και υπήρχαν και κάποιοι που συμφώνησαν με τις απόψεις της και με τον τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ