Θες να κάνεις οικογένεια και παιδιά; Οι άνδρες από αυτά τα 6 ζώδια είναι γεννημένοι γι' αυτό!

Η Αστρολογία σού απαντά.

Κάποια ζώδια όχι μόνο επιθυμούν σφόδρα να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά έξι από αυτά έχουν φυσικό ταλέντο!

Αναλυτικά:

Ταύρος: Φτιάχνει οικογένεια, την κρατάει σφιχτά δεμένη και την ελέγχει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο! Είναι άψογος οικογενειάρχης και του ταιριάζει πολύ ο ρόλος της μαμάς ή του μπαμπά!

Καρκίνος: Δεν το συζητάμε καν! Είναι το ζώδιο που είναι γεννημένο για οικογένεια! Ξέρει πως να την φροντίζει, να την προσέχει και φυσικά είναι ο κλασσικός υπερ-προστατευτικός γονιός! Λατρεύει το σπίτι του, όχι τα τούβλα και τους τοίχους, αλλά αυτό που περιέχει: τα πιο πολύτιμα πρόσωπα της ζωής του όλης!

Λέων: Όταν αποφασίσει να κάνει οικογένεια, θα κάθεται από πάνω στην αρχή κέρβερος να δει ότι όλα θα πάνε καλά! Όμως το Λιοντάρι, φτιάχνει ένα όμορφο σπιτικό, γεμάτο με θετική ενέργεια, καλή διάθεση, αρκετή αυτονομία κι ελευθερία για τα μέλη του, αλλά εκείνος θα είναι ο συνδετικός κρίκος για όλους! Γύρω του θα μαζεύονται κι από εκείνον θα περιμένουν την συμβουλή! 

Ζυγός: Του πάει πολύ να είναι ζευγαρωμένος και όταν με το καλό αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα, -παντρευτεί ή κάνει και παιδάκια- τότεαποδεικνύεται σούπερ υπέροχος, γιατί θα βάλει τα πράγματα σε μια ωραία σειρά, για να τους κρατήσει όλους ευχαριστημένους! Και φυσικά, είναι ένας πανέμορφος κι ισορροπημένος γονιός!

Αιγόκερως: Μην απορείτε! Ο Αιγόκερως, σύμφωνα με το astrology.gr, μπορεί να αργήσει να το πάρει απόφαση να κάνει οικογένεια, αλλά όταν θα την πάρει την απόφαση, η οικογένεια του, θα είναι πολύ τυχερή που τον έχει για μάνα ή πατέρα! Είναι σαν τον Καρκίνο, πολύ προστατευτικός και φυσικά θα ασκεί γερό έλεγχο σε ότι γίνεται!

Ιχθείς: Θα κάνει τα πάντα για την οικογένεια του, θα θυσιαστεί κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να είναι όλων οι ανάγκες, ικανοποιημένες! Είναι ζώδιο που του ταιριάζει να έχει γύρω του παιδιά ή έναν σύντροφο, γιατί μέσα από εκείνους (ή απλά εκείνον/η), βρίσκει την απόλυτη εσωτερική ευτυχία και την εκπέμπει, την μοιράζει στο σπιτικό του! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ