Συνέχισαν με νίκες οι «μεγάλοι»: Δύσκολα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, 5-0 ο Ολυμπιακός, αρέσει πολύ ο Παναθηναϊκός

Χωρίς εκπλήξεις η 2η αγωνιστική!

Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις ο Ολυμπιακός, ο οποίος σκόρπισε στους 5 ανέμους τον ΠΑΣ Γιάννινα, με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και γιορτινή ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο κόσμος έμεινε μετά την λήξη του ματς και τραγουδούσε συνθήματα μαζί με τους παίκτες.

Οι ερυθρόλευκοι με 5 διαφορετικούς σκορερ, τους Ομάρ, Φορτούνη, Πόντενσε, Γκερέρο, Μεριά έκανε το 2 στα 2, ενώ τα «φώτα έπεσαν» στον Γιάγια Τουρέ που επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά και γνώρισε την αποθέωση.

Η ΑΕΚ πέρασε δύσκολα από την Τρίπολη και κέρδισε με πέναλτι τον Αστέρα, ο οποίος διαμαρτύρεται έντονα για αυτή την απόφαση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους. Ο Μάνταλος ευστόχησε και έτσι η Ένωση πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολής είχε και ο ΠΑΟΚ, που πέρασε με γκολ του Ελ Καντουρί από τη Ν. Σμύρνη και τον σκληροτράχηλο Πανιώνιο.

Το παιχνίδι αμαύρωσαν οι οπαδοί του Δικεφάλου που πέταξαν φωτοβολίδα ευθείας βολής στους φιλάθλους των γηπεδούχων και ως εκ θαύματος δεν είχαμε θύματα!

Ο Παναθηναϊκός με τα πιτσιρίκια των ακαδημιών του βγάζει μια πολύ όμορφη εικόνα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κόντρα στα πολλά διοικητικά προβλήματα της ομάδας που μέχρι και η βιωσιμότητά της κρίθηκε στο παρά πέντε, είναι συγκεντρωμένη στο κάθε παιχνίδι και τα έχει πολύ καλά με 2 νίκες, σβήνοντας την τιμωρία των 6 βαθμών. 

Οι πράσινοι νίκησαν στο ΟΑΚΑ την Λαμία με τέρματα των Μπουζούκη, Εμμανουηλίδη και Κουρμπέλη (πεν.), ενώ η Λαμία είχε ισοφαρίσει με τον Αντέτζο.

Στα υπόλοιπα ματς, Ατρόμητος και Ξάνθη κόλλησαν στο 0-0 και έτσι είχαμε την πρώτη λευκή ισοπαλία του πρωταθλήματος στο Περιστέρι, ενώ Άρης συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις με το 2-0 στο Καυτανζόγλειο κόντρα στην Λάρισα χάρις σε τέρματα των Γιουνές και Ντιγκινί.

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός - ΟΦΗ και Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης στις 21:30

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ