73χρονος βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές του συνευρέσεις με ανήλικες - τι κατάσχεσε η αστυνομία στο σπίτι του

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Πάτρας

Συνελήφθη,το απόγευμα της Παρασκευής, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 73χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

•       99 ψηφιακούς δίσκους
•       139 ναρκωτικά δισκία και
•       Τρεις κάμερες

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προέκυψε ότι ο δράστης τα τελευταία έτη στην οικία του, βιντεοσκοπούσε ερωτικές συνευρέσεις με γυναίκες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και δυο γυναίκες, οι οποίες ήταν ανήλικες όταν είχαν τελεστεί οι πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνεχίζονται οι έρευνες στα κατασχεθέντα πειστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο δράστης είχε διαπράξει και άλλες πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας, όπως αναφέρει το Patras Times.

O 73χρονος Πατρινός αρνείται τα όσα του καταλογίζονται. Ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε την ηλικία των ερωτικών συντρόφων, επισημαίνοντας πως εκείνες τους έλεγαν πως πρόκειται για ενήλικες. Μάλιστα στο πλαίσιο των σχέσεων που είχαν αναπτύξει τους έκανε και δώρα!

Αναφορικά με τις κατηγορίες για τη βιντεοσκόπηση των ερωτικών συνευρέσεων, ο 73χρονος φέρεται να δήλωσε στους Αστυνομικούς πως γινόταν με τη συναίνεση των παρτενέρ του , όπως αναφέρει το tempo 24 news. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ