Βίντεο : Και τώρα δείτε τι σημαίνει γάμος διάσημου influencer ζευγαριού Κιάρα Φεράνι & o μουσικός Fedez - μόνο η προετοιμασία ..

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν μήνες πριν και κορυφώνονται καθώς πλησιάζει η μεγάλη στιγμή

Σήμερα γάμος γίνεται! Και τι γάμος! Η διάσημη fashion blogger, Chiara Ferragni παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της τον μουσικό Fedez.

Η διάσημη fashion blogger με τους χιλιάδες ακολούθους  και ο γνωστός Ιταλός μουσικός έχουν γίνει ήδη γονείς του μικρού Leoncino. Ο γάμος υπερπαραγωγή που έχει ακόμα και την Alitalia ανάμεσα στους χορηγούς του θα γίνει στη Σικελία. Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν μήνες πριν και κορυφώνονται καθώς πλησιάζει η μεγάλη στιγμή.

Το διάσημο ζευγάρι δεν κρατά κρυφό τον έρωτα του και την ανυπομονησία του για το ευτυχές γεγονός.  Η Κιάρα Φεράνι δεν σταματά να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες και βιντεο με στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες του γάμου.

Λίγες ώρες πριν το μυστήριο δημοσίευσε στο Instagram,  ένα βίντεο στο οποίο "προσπαθεί να γίνει ρομαντική" και να δώσει ένα τρυφερό φιλί στο σύντροφο της και άλλο ένα στο οποίο παίζουν όλες οι στιγμές του ζευγαριού λίγο πριν το γάμο.

 

When I try to be romantic ? @fedez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Οι ανά τον κόσμο θαυμαστές της διάσημης fashion blogger, δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο αφού η αγαπημένη τους  Κιάρα τους κρατά ενήμερους για κάθε στιγμή της ζωής της και αναμεταδίδει live στα Social Media, τόσο όμορφες και τρυφερές στιγμές. Η ώρα η καλή!

 

#TheFerragnez day 1 ? Getting so excited for today ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ