Τραγικό τέλος για την Βανέσα Μαρκέζ: Η ηθοποιός της «Εντατικής» έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικών

Η ηθοποιός εμφανίστηκε κατά αστυνομικών με ένα πιστόλι και εκείνοι άνοιξαν πυρ εναντίον της

Νεκρή από πυρά αστυνομικών έπεσε η ηθοποιός της «Εντατικής» Βανέσα Μαρκέζ στην Καλιφόρνια μετά από αστυνομικό έλεγχο στο σπίτι της  στη νότια Πασαντίνα, στην Καλιφόρνια.

Η 49χρονη Βανέσα Μαρκέζ υποδυοταν την νοσοκομα Wendy Goldman στην δημοφιλη σειρα «ER» (στην εντατική), από το 1994 ως το 1997.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τζο Μεντόζα, οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα) έπειτα από τηλεφώνημα γείτονά της, σημειώνοντας πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η αστυνομία καλούνταν στο διαμέρισμά της.

Η Μαρκέζ εκείνη τη στιγμή έμοιαζε να βρίσκεται σε κρίση, όπως αναφέρει ο Guardian. Για περίπου μιάμιση ώρα, η ηθοποιός μιλούσε με ιατρικό προσωπικό από μια κλινική ψυχικής υγείας την οποία είχε καλέσει η αστυνομία,  όμως στη συνέχεια δεν ήταν το ίδιο «συνεργάσιμη», φτάνοντας μάλιστα στο σημείο, σύμφωνα με τον Μεντόζα, να κραδαίνει ένα όπλο κατά των αστυνομικών.

Τότε εκείνοι άνοιξαν πυρ εναντίον της και την τραυμάτισαν στον κορμό του σώματός της. Η Μαρκέζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.  

Όπως απεδείχθη λίγο αργότερα, το όπλο που κρατούσε η 49χρονη ηθοποιός, ήταν ένα αεροβόλο, το οποίο όμως έμοιαζε με ημιαυτόματο όπλο.

 H Marquez, η οποία εμφανίστηκε στις ταινίες "Stand and Deliver και Twenty Bucks", έγινε είδηση  ​​πέρυσι όταν υποστήριξε στο Twitter ότι ο συνεργάτης της  στην ER, Τζορτζ Κλούνεϊ  έπαιξε ρόλο στο να μπει εκείνη στην μαύρη λίστα της  βιομηχανίας θεάματος, ύστερα από παράπονα που εξέφρασε για ρατσισμό και σεξισμό στην παραγωγή της "Εντατικής"

Ο Κλούνεϊ  αρνήθηκε τον ισχυρισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ