Όταν η Ζιζέλ συνάντησε τη .... Ζιζέλ στη Βοστώνη (φωτο)

 Το διάσημο μοντέλο που στην πραγματική ζωή μια δίδυμη αδερφή, ενθουσιάστηκε όταν βρέθηκε δίπλα στο ομοίωμα  της. 

Κατά γενική ομολογία το κέρινο ομοίωμα του Τομ Μπρέιντι στο Dreamland Wax Museum που βρίσκεται κέντρο της πόλης της Βοστώνης δεν μοιάζει και πολύ με τον  διάσημο ποδοσφαιριστή .  

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την πανέμορφη σύζυγο του Ζιζέλ Μπούντχεν να επισκεφτεί το μουσείο και να βγάλει μια "selfie" δίπλα στο δικό της ομοίωμα . Το διάσημο μοντέλο που στην πραγματική ζωή μια δίδυμη αδερφή, ενθουσιάστηκε όταν βρέθηκε δίπλα στο ομοίωμα  της

"Κοιτάξτε ποιον βρήκα σήμερα, τον άλλο μου εαυτό" έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

 

Look who I saw in Boston today. Another me! @dreamlandwaxmuseum ?✨??‍♀️ Olha quem eu vi em Boston. Outra Gisele!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων ανήκει στην Dreamz Entertainment, μια βραζιλιάνικη εταιρεία στην οποία ανήκουν πολλά μουσεία στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Το μουσείο της Βοστώνης ήταν το πρώτο εγχείρημα της εταιρείας στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την διευθύντρια  πωλήσεων και μάρκετινγκ  της Dreamland, Joanne Codi, το φόρεμα της κέρινης  Ζιζέλ  σχεδιάστηκε από την Βραζιλιάνα σχεδιάστρια Alexandre Herchcovitch, η οποία επίσης σχεδίασε το sequins φόρεμα που φορούσετο διάσημο μοντέλο  κατά την τελετή έναρξης των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ