Τι επιφυλάσσει ο Σεπτέμβρης σε κάθε ζώδιο ανά δεκαήμερο γέννησης; - Προβλέπεται ο πιο δυναμικός μήνας της χρονιάς!

 ο μήνας που βάζει σε τάξη μικρούς και μεγάλους ξεκινά

Ο μήνας των ευθυνών και των υποχρεώσεων ξεκινά ... Ο Σεπτέμβριος, ο μήνας που βάζει σε τάξη μικρούς και μεγάλους ξεκινά και αστρολογικά προβλέπεται ότι θα είναι ένας από τους δυναμικούς μήνες αυτής της χρονιάς.  Δες τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο αλλά και κάθε δεκαήμερο και μάθε αναλυτικά όλες τις τάσεις αυτού του μήνα... όπως τις δίνει η Αθηνά Βαγενά στο oroskopos.gr

Κριός 
1ο Δεκαήμερο: Στο ξεκίνημα του μήνα σας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του παρελθόντος και να επιλύσετε υποθέσεις που ως τώρα σας προβλημάτιζαν, ιδιαίτερα με τις πρακτικές υποθέσεις τις ζωής σας (εργασία – οικονομικά). Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζοντας ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ερμή από την Παρθένο και τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 7/9,  αυτό για εσάς σημαίνει ότι στις αρχές του μήνα μπορείτε να έχετε συζητήσεις, αποφάσεις, συμφωνίες, επαφές  που θα σας βοηθήσουν στην πρόοδο της εργασίας και των οικονομικών σας.  Στον αισθηματικό σας τομέα δεν θα λείψει ο έντονος ερωτισμός, τα πάθη, αλλά και η ασυγκράτητη διάθεση από την πλευρά σας (ιδιαίτερα από τις 9/9 με την Αφροδίτη από το Σκορπιό). Ίσως όμως αρκετές φορές να αποζητάτε κάτι παραπάνω από αυτό  που έχετε. Κινητοποίηση σε συλλόγους και ομάδες είναι αναμενόμενη από τις 10/9 που επανέρχεται ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν παύουν όμως να υπάρχουν και κόντρες και εντάσεις με φιλικά πρόσωπα.  Η Πανσέληνος του  μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο στις 25/9 και σας προκαλεί έναν προσωρινό αναβρασμό ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας. Καλό είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε περισσότερο την θέση των ανθρώπων που βρίσκονται απέναντί σας.

2ο Δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με νέες ενάρξεις που αφορούν την εργασία σας, αφού η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου στις 9/9, δηλώνει ότι έχει έρθει η στιγμή να αναλάβετε νέα καθήκοντα, να επανέλθετε στο πρόγραμμα της καθημερινότητας, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή εκγύμνασης. Στα πιο θετικά νέα του μήνα, συγκαταλέγω την πρόοδο και την ανάπτυξη που μπορείτε σε αυτό το χρονικό διάστημα του έτους να σημειώσετε στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών σας.  Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, σας ισχυροποιεί σε αυτούς τους τομείς και σας βοηθά να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η αισθηματική σας ζωή δεν είναι η προτεραιότητα σας αυτή την περίοδο, σίγουρα όμως έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε δύσκολες καταστάσεις του χτες.

3ο Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να δέχεστε εύνοια στην ανάπτυξη των σχέσεων και των συνεργασιών σας, ιδιαίτερα ως τις 8 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές στην αισθηματική σας ζωής αλλά και να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου με τον Άρη να κινείται στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω, είστε αρκετά μαχητικοί και διεκδικητικοί στους στόχους σας, αλλά και στον τομέα της καριέρας σας. Το βλέμμα σας είναι στραμμένο στο μέλλον, στις προοπτικές και στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας και μπορείτε πραγματικά αυτό το μήνα να βρεθείτε κερδισμένοι αρκεί κάποιες στιγμές να χαλιναγωγήσετε την αντιδραστικότητα και την παρορμητικότητά σας. Από τις 20 Σεπτεμβρίου ο Δίας από το Σκορπιό επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σταδιακά θα δείτε αφενός την ψυχολογική σας διάθεση να βελτιώνεται και να ξεπερνάτε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, αφετέρου θα υπάρξουν σταδιακά οι ευκαιρίες για περεταίρω βελτίωση των οικονομικών σας.

Ταύρος
1ο Δεκαήμερο: Οι μήνες που πέρασαν σας έφεραν σημαντικές ανακατατάξεις  και σας έβγαλαν από την βολή σας, η αλήθεια είναι όμως ότι πλέον οι περισσότεροι από εσάς έχετε κατανοήσει ότι τα πάντα γύρω σας αλλάζουν, το ίδιο και εσείς και έστω και αν έχετε βγει από τους ρυθμούς σας, δεν μένει παρά να ακολουθήσετε τη νέα ροή που διαμορφώνεται γύρω σας! Ο Σεπτέμβριος ξεκινά αρκετά θετικά με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζοντας ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό στις 7/9. Αυτό το μήνα μπορείτε να σταθεροποιήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, έχετε την δυνατότητα να πάρετε σταθερές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής, οι γονείς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες προτάσεων, συμφωνιών για νέα δημιουργικά σχέδια.  Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/9 και ως το τέλος του  μήνα τονώνει σημαντικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ενισχύετε σημαντικά η συντροφικότητα, μπορείτε να απολαύσετε πιο όμορφες στιγμές στην αισθηματική σας ζωή και δεν λείπουν οι χαρές μέσα από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Ο Άρης επανέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 10/9 και οι  εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας δεν θα λείψουν. Πολλοί θα κληθείτε τώρα να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και να διαχειριστείτε καταστάσεις που προέκυψαν στη ζωή σας στο τέλος του καλοκαιριού! Στον τομέα των επαγγελματικών σας, επικρατεί αστάθεια και προκύπτουν αλλαγές που σας βγάζουν από τα «νερά» σας. Καλό είναι να έχετε κατά νου εναλλακτικές λύσεις, διατηρώντας πάντα την ψυχραιμία και την υπομονή σας.

2ο Δεκαήμερο:  Η εύνοιά σας συνεχίζεται και στο ξεκίνημα του φθινοπώρου, αφού ο Δίας συνεχίζει μέχρι και τις 20 του μήνα να επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο,  προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη σχέσεων αλλά και συνεργασιών. Το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα, θα σας φέρει την έναρξη μίας νέα σημαντικής γνωριμίας ή συμφωνίες, ενώ είναι βέβαιο ότι ανοίγεται ο κύκλος εμπειριών σας και έχετε τις συμμαχίες εκείνες που μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσωπικά σας σχέδια. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν λείπουν τα ευχάριστα μηνύματα, οι συναντήσεις, οι επικοινωνίες  αλλά και τα δείγματα ότι μία σχέση (ή ακόμα και μία γνωριμία) μπορεί να εξελιχθεί ακριβώς έτσι όπως επιθυμείτε. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9/9 δεν λείπει η ερωτική ανανέωση αλλά και η προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή.

3ο Δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με εσάς να έχετε το κέφι, την διάθεση και την δημιουργικότητα να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας, να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, να αλλάξετε το στυλ σας ή ακόμα και να επιδοθείτε στην εργασία σας με τρόπο δημιουργικό. Η διάθεση αυτή θα είναι αισθητή ως τις 8/9 όπου μπορώ να πω ότι η μετάβαση μετά τις διακοπές θα είναι αρμονική για εσάς.  Ο Άρης από τον Αιγόκερω σας ωθεί ως τις 9/9 να κινητοποιηθείτε στους τομείς που αφορούν την εκπαίδευση, τα ταξίδια, τις επαφές και τις συμφωνίες.  Δεν λείπουν οι νέες ενάρξεις που σας γεμίζουν με αισιοδοξία και σας προσφέρουν νέες εμπειρίες.  Από τις 20 Σεπτεμβρίου ο Δίας, περνά επιτέλους στο δικό σας δεκαήμερο και σταδιακά μπαίνετε σε μία περίοδο εύνοιας που θα δείτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας να παίρνουν μία μορφή αρκετά πιο ικανοποιητική για εσάς.

Δίδυμος 

1ο Δεκαήμερο: Το φθινόπωρο ξεκινά με εσάς να επιλύετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις υποχρεώσεις και την εργασία σας, βάζοντας περισσότερο πρόγραμμα και τάξη σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε αυτό το Φθινόπωρο!  Με τον Ερμή να περνά στην Παρθένο στις 6/9 είναι βέβαιο ότι μπαίνετε σε έναν κύκλο συζητήσεων, επαφών και επικοινωνιών αναφορικά με αυτούς τους τομείς.  Ρυθμίζεται καλύτερα τις εργασίες σας, αναλαμβάνετε νέα καθήκοντα τα οποία και σας βοηθούν σταδιακά να βάλετε σε μία σειρά και τις εκκρεμότητες σας. Στα οικονομικά σας δεν λείπουν κάποιες πιέσεις, ωστόσο αυτό το μήνα θα μπορέσετε να κάνετε μία καλύτερη διαχείριση. Από τις 10 του μήνα που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν λείπουν οι νέες γνωριμίες, οι νέες δραστηριότητες, η εξέλιξη νέων συμφωνιών, σημαντικό όμως είναι αρκετές στιγμές να χαλιναγωγήσετε την νευρικότητα και την βιασύνη σας για να αποφύγετε λάθη στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας σας. Περισσότερη ευεξία θα έχετε από τις 9/9 που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, τότε μπορείτε να φροντίσετε περισσότερο το σώμα και την διατροφή σας. Η σκέψη σας γίνεται πιο κεφάτη αλλά και δημιουργική από τις 22 του μήνα που περνά ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού, όπου την ίδια περίοδο δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για ερωτικά ραντεβού, επικοινωνίες, μηνύματα και ερωτικές γνωριμίες.

2ο Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που για εσάς φέρνει μία νέα αρχή που αφορά το σπίτι, την οικογένεια την προσωπική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα κάνετε χωροταξικές αλλαγές (μετακόμιση σε σπίτι ή γραφείου) σίγουρα όμως θα διαπιστώσετε ότι και πολλά από τα συναισθήματά σας κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα αλλάξουν. Η μεγαλύτερή εύνοια σας, αφορά τον τομέα της εργασίας σας αλλά και των οικονομικών σας. Αναλαμβάνεται ένα νέο επαγγελματικό έργο, ή κάποια επιπλέον καθήκοντα,  κάνετε μία πώληση ή  μία επένδυση ή  παίρνετε μία ανάσα ανακούφισης μέσα από την διευθέτηση των οικονομικών σας.  Τι είναι όμως αυτό που πρέπει να προσέξετε κατά την διάρκεια αυτού του Σεπτεμβρίου; Την αναβλητικότητα, την ανασφάλεια και τον διχασμό που μπορεί να σας παγιδεύσουν στην στασιμότητα… Κάποιες καταστάσεις γύρω σας θα είναι αρκετά μπερδεμένες ιδιαίτερα στις 7 και στις 14 του μήνα, όπου είναι και οι μέρες που πρέπει να δείξετε παραπάνω προσοχή σε λόγια, συζητήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα.

3ο Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να βρίσκεστε ακόμα με διάθεση καλοκαιρινή, ενώ η αισθηματική σας ζωή συνεχίζει ως τις 8 του μήνα να σας προσφέρει χαρά και ανανέωση. Η ερωτική σας λίμπιντο είναι έντονη στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα και ναι μπορώ να πω ότι θα απολαύσετε τα ερωτικά σας πάθη.  Μέχρι τις 10 του μήνα ωστόσο, είστε αρκετά πιεσμένοι στον οικονομικό σας τομέα, όπου σε αυτό τον τομέα καλείστε να βάλετε μία τάξη και να διαχειριστείτε τα έξοδα, τους λογαριασμούς και τις εκκρεμότητες που σας άφησαν οι περασμένοι μήνες.  Δεν θα λείψει και η εκδήλωση νευρικότητας στο περιβάλλον σας, κάτι το οποίο πρέπει να το συγκρατήσετε.  Από τις 20 του μήνα που ο Δίας από το Σκορπιό επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο μπορείτε να αναμένετε καλύτερες συνθήκες στην εργασία σας αλλά και προοπτικές για να μπορέσετε να αλλάξετε το κλίμα της καθημερινότητάς σας, είτε ακόμα και να κάνετε μία αλλαγή εργασίας που θα σας ευνοήσει.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο:  Πλέον γνωρίζετε  περισσότερο από κάθε άλλη φορά τι αξίζετε και τι επιθυμείτε στον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ο μήνας ξεκινά με αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη φιλικών ή και αισθηματικών σχέσεων και είναι φανερό ότι παίρνετε μία ανάσα ανακούφισης ιδιαίτερα κοντά στις 7 Σεπτεμβρίου. Μία νέα ιδέα, μία νέα πρόταση ή γνωριμία θα μπορεί να έχει μία σταθερή βάση σε βάθος χρόνου σε αυτό το διάστημα.  Από τις 9/9 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού,  ο έρωτας, η απόλαυση, η διασκέδαση, οι χαρές από τα παιδιά, αλλά και τα νέα δημιουργικά σχέδια είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου αυτής. Σίγουρα λοιπόν μετά από πολύ καιρό ο μήνας έχει περισσότερη ερωτική δράση αλλά και στιγμές χαράς. Από την άλλη πλευρά, ο οικονομικός σας τομέας συνεχίζει να είναι ευάλωτος , όμως αυτό το μήνα (ιδιαίτερα από τις 10 και έπειτα) καλείστε να διαχειριστείτε εκκρεμότητες και πιέσεις που έχετε δεχτεί σε αυτό το μήνα. Κάποιοι από εσάς είναι πιθανό αυτό το μήνα να έχετε μία ρήξη με πρόσωπο του κοινωνικού  ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο που γίνεται στον Κριό στις 25/9.

2ο Δεκαήμερο:  Η έναρξη του φθινοπώρου γίνεται με νέες προτάσεις, ιδέες, επαφές,  ή και συμφωνίες που σας θέτουν σε εγρήγορση και ικανοποιούν  πλήρως τις επιθυμίες σας. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου στις 9/9 σας ευνοεί για να μπορέσετε να προβείτε σε αποφάσεις, συμφωνίες, επαφές που κατά κάποιο τρόπο θα σας δικαιώσουν.  Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, το οποίο και λειτουργεί σε όλη την διάρκεια του μήνα, μα κορυφώνεται στις 12/9, ισχυροποιεί σχέσεις και συνεργασίες σας, ενώ πολλοί από εσάς θα βρεθείτε στην αγκαλιά μίας σχέσης που θα σας προσφέρει δυνατά συναισθήματα.  Ικανοποιούνται οι βαθύτερες επιθυμίες σας, μέσα από την συνύπαρξή σας με ανθρώπους που έχουν την διάθεση να παραμείνουν σταθερά στη ζωή σας.  Αξιοποιήστε λοιπόν αυτό το μήνα, την τελευταία εύνοια του Δία από το Σκορπιό και πείτε «ναι» στην έμπνευση, στην δημιουργικότητα, στον έρωτα, στην εκφραστικότητα, στην τέχνη, στην ομορφιά ή ακόμα και στην επιχειρηματικότητα που είναι στοιχεία που μπορούν πραγματικά να γεμίσουν τη ζωή σας με τον πιο όμορφο τρόπο!

3ο Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να κάνετε ανανεώσεις και αλλαγές στο χώρο και στο σπίτι σας,  ενώ δεν λείπουν και οι ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα της οικογένειάς σας.  Ως τις 10 Σεπτεμβρίου ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας προκαλεί εκνευρισμό, για θέματα που αφορούν μία σταθερή σχέση ή συνεργασία σας, καλείστε όμως να διαχειριστείτε με ωριμότητα και ψυχραιμία τις καταστάσεις και να λύσετε τις τυχόν διαφωνίες, οι οποίες μπορεί να εκδηλώνονται τώρα, αλλά αφορούν ζητήματα που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες.  Πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς θα είστε την περίοδο από 16-22 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να κάνετε μία συμφωνία, μία μετακίνηση, ή να έχετε μία ιδέα που θα μπορεί να σας αποδώσει καρπούς. Το πιο θετικό νέο του μήνα είναι ότι από τις 20 του μήνα δέχεστε την θετική επιρροή του Δία από το ζώδιο του Σκορπιού και αναμένεται να έχετε τυχερές στιγμές που θα αφορούν τον έρωτα, την δημιουργικότητα, το παιδί, την τέχνη … Σίγουρα λοιπόν μπορείτε να αναμένετε ένα φθινόπωρο που έρχεται για να σας χαρίσει τα δώρα του , μα πολύ περισσότερο να σας δώσει το αίσθημα της χαράς και της απόλαυσης.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να βρίσκεστε πιο επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, τις εργασίες  και τις υποχρεώσεις σας, αλλά και την προοπτική κάποιων επαγγελματικών σχεδίων πάνω στα οποία έχετε κουραστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό! Σίγουρα  ο μήνας σας βοηθά να βάλετε σε μία τάξη και σειρά τους παραπάνω τομείς και γιατί όχι να βρεθείτε και κερδισμένοι μέσα από συμφωνίες… Είναι γνωστό ωστόσο για εσάς, ότι οι αλλαγές  και οι αναπροσαρμογές στον τομέα της καριέρας σας, είναι αναμενόμενες αλλά και συνεχίζονται. Καθώς ο Άρης επανέρχεται στον Υδροχόο (στις 10 του μήνα) αναμένετε να ζήσετε εντάσεις που αφορούν κατά κύριο λόγο την εξέλιξη των σταθερών σας συνεργασιών. Διακόπτονται οι σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους,  έχετε όμως και την προοπτική για  νέα ξεκινήματα.  Μία ανανέωση συναισθηματική, οικογενειακή ή και στο σπίτι θα σας δώσει χαρά το διάστημα από τις 9 ως το τέλος του μήνα.

2ο Δεκαήμερο:  Η έναρξη του φθινοπώρου σας βοηθά να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα σας ευνοήσουν οικονομικά και όχι μόνο … Από το ξεκίνημα του μήνα (αλλά και στην πορεία του),  τα βρίσκετε περισσότερο με τον ίδιο σας τον εαυτό, ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας, ηρεμείτε ψυχολογικά, μα το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπετε και τα επαγγελματικά σας να προοδεύουν και να εξελίσσονται.  Ο Σεπτέμβριος λοιπόν σας κάνει να αισθάνεστε πιο δυνατοί από κάθε άποψη. Παρόλο που η αισθηματική σας ζωή δεν έχει τις μεγάλες ή σπουδαίες εξελίξεις αυτό το μήνα, σίγουρα μπορώ να πω ότι η χαρά για εσάς θα προέλθει μέσα από το σπίτι, την οικογένεια, κάποιας επένδυσης / αγοράς που μπορεί να γίνει.  Για την ώρα λοιπόν αξιοποιείστε στο έπακρο τις ευκαιρίες βελτίωσης εργασίας, οικονομικών, οικογενειακών αλλά και της συναισθηματικής σας κατάστασης.

3ο Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με φλερτ, ερωτικά μηνύματα, ειδήσεις και ενδιαφέρουσες προτάσεις που σας δίνουν χαρά, χαρακτηριστικός θα είναι και ο αυθορμητισμός σας αλλά και οι ιδέες σας.  Σίγουρα ωστόσο ως τις 10/9 υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε, δεν λείπουν οι πιέσεις για θέματα εργασιακά, ενώ μπορώ να πω ότι αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι ή και μπαϊλντισμένοι από το ημερήσιο πρόγραμμά σας. Σας δίνεται όμως η δυνατότητα, να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες και να κάνετε το πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το φθινόπωρο εποικοδομητικά και ιδιαίτερα οργανωμένα. Από τις 20 του μήνα ο Δίας από το Σκορπιό, βελτιώνει σημαντικά τον συναισθηματικό σας κόσμο, ενώ οι ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και στην οικογένεια σας δίνουν χαρά.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο:  Από τις 6 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνά στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 11 του  μήνα είστε σε ένα θετικό διάστημα, με αρκετές επικοινωνίες, επαφές, προτάσεις και συζητήσεις που θα κριθούν αρκετά προοπτικές για την πορεία σας. Την ίδια περίοδο ευνοείστε σημαντικά και για νέες γνωριμίες, ενώ οι πρωτοβουλίες σας και οι αλλαγές που θα κάνετε θα σας προσφέρουν το αίσθημα της χαράς. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/9  και ως το τέλος του μήνα μπορείτε να προβείτε σε οικονομικές συμφωνίες, δεν θα λείψουν όμως και τα ευχάριστα ερωτικά τετ α τετ που θα σας κάνουν να νιώσετε αισιόδοξα.  Οι δυσκολίες του μήνα αφορούν πολύ περισσότερο τον τομέα της εργασίας αλλά και των οικονομικών σας. Αφενός ο Άρης από τον Υδροχόο σας φορτώνει με έξτρα ευθύνες που σας πιέζουν και σας κουράζουν (από τις 10/9 και έπειτα), αφετέρου η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού (στις 25/9) σας προκαλεί έναν ψυχολογικό αναβρασμό. Προσοχή στις τελευταίες μέρες του μήνα σε οικονομικές ατασθαλίες και επιπολαιότητες στην διαχείριση των οικονομικών.

2ο Δεκαήμερο:  Η εύνοια στην αισθηματική σας ζωή συνεχίζεται αυτό το μήνα και μπορώ να πω ότι οι συνθήκες γύρω σας, σας ευνοούν με κάθε τρόπο να αξιοποιήσετε τις ιδέες, τις εμπνεύσεις και τις προτάσεις που σας δίνονται, προκειμένου να δείτε πρόοδο και ανάπτυξη σε κάθε τομέα της ζωής σας.  Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σας και στο δικό σας δεκαήμερο στις 9/9 σας ωθεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο σας γεμίζει με ενθουσιασμό. Σημαντικό ωστόσο είναι να κάνετε σωστές επιλογές στους ανθρώπους που θα σας συντροφεύουν. Από τις 12 ως τις 17 Σεπτεμβρίου διανύετε ένα έντονο επικοινωνιακό διάστημα, με αρκετές συζητήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες που θα προσφέρουν νέα ερεθίσματα στη ζωή σας.  Τέλος, αξιοποιήστε αυτό το μήνα τον παράγοντα της τύχης και τις ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί τους τελευταίους μήνες, για να νιώσετε απόλυτα ικανοποιημένοι!

3ο Δεκαήμερο:  Ο μήνας ξεκινά με εσάς να έχετε οικονομική εύνοια , αλλά και να σας δίνονται οι ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας και να νιώσετε πιο σίγουροι και σταθεροί, η εύνοια αυτή θα διαρκέσει ως τις 9/9. Η αισθηματική σας ζωή είναι γεμάτη δράση, δεν λείπει ο ερωτισμός αλλά και οι κατακτήσεις, κυρίως ως τις 10/9. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ωστόσο, μπορείτε να βάλετε μπροστά και σχέδια που είχαν μείνει στην μέση και τα οποία αφορούν ένα επιχειρηματικό σχέδιο, ένα παιδί, ή το ξεκαθάρισμα ερωτικών υποθέσεων. Τέλος, ο Δίας από το Σκορπιό ξεκινά να επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 20 Σεπτεμβρίου. Το φθινόπωρο αναμένεται να σας προσφέρει μία νέα οπτική των πραγμάτων, δεν θα λείψουν όμως και οι προτάσεις, οι συμφωνίες, οι ευκαιρίες  γνωριμιών.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο:  Η έναρξη του φθινοπώρου είναι αρκετά άστατη για εσάς, ωστόσο είστε αρκετά συγκροτημένοι αλλά και έτοιμοι να βάλετε σε μία σειρά υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία, αλλά και την φυσική κατάσταση την δική σας ή αγαπημένων προσώπων. Οι πιέσεις δεν λείπουν, αλλά ούτε και το αίσθημα της συναισθηματικής κούρασης από την πλευρά σας, σίγουρα όμως έχετε και σπουδαίες ευκαιρίες μπροστά σας… Ποιες είναι αυτές; Από τις 9/9 μπορείτε να δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται και η εύνοια αυτή θα συνεχιστεί ως το τέλος του μήνα. Από την άλλη πλευρά, δεν θα λείψει και η ερωτική δράση, ιδιαίτερα από τις 10/9 που επανέρχεται ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόο, όπου ναι μπορείτε να κινητοποιηθείτε και να εξελίξετε υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, τα δημιουργικά σας σχέδια.  Καθώς ο μήνας προχωρά για να φτάσει στο τέλος του,  συχνά εκδηλώνονται εκνευρισμοί στην καθημερινότητά σας, που οφείλονται σε πιέσεις που ήδη έχετε δεχθεί. Η πανσέληνος στον Κριό (στις 25/9) προκαλεί εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και σημαντικό είναι να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα, την διπλωματία αλλά και την ευγένειά σας για να αποφύγετε τις ρήξεις. Άλλωστε, από τις 22/9  μπαίνετε στην περίοδο των γενεθλίων σας, ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο δικό σας ζώδιο και σίγουρα μπορείτε  εκφράσετε καλύτερα, τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς σας σας.

2ο Δεκαήμερο:  Ο Μήνας ξεκινά με εσάς να είστε σε ετοιμότητα να κλείσετε εκκρεμότητες προκειμένου να προετοιμάσετε το έδαφος για νέα ξεκινήματα τα οποία ήδη τα έχετε στα σκαριά. Ο μήνας έχει θετικές προοπτικές, ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά αλλά και τα οικογενειακά σας.  Οι τυχερές συγκυρίες θα σας εξυπηρετήσουν ώστε να κάνετε μία σημαντική αγορά, μία πώληση,  ή τουλάχιστον θα υπάρξουν τα χαρούμενα γεγονότα τα οποία και θα συμβάλουν σε μία σταθερή ανάπτυξη της ζωής σας. οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας αυτό το μήνα, αρκετές στιγμές θα έχουν μυστική μορφή, το γεγονός αυτό όμως θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε καλύτερα τα αμέσως επόμενα βήματά σας.  Πιθανές αδιαθεσίες / συγχύσεις στην καθημερινότητα είναι μέσα στο μέρος αυτού του Σεπτεμβρίου ιδιαίτερα κοντά στις 7 και στις 14 του μήνα.

3ο Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σας ζώδιο και τα πάντα γύρω σας είναι όμορφα ….. Η εμφάνισή σας, οι αισθηματικές σας κατακτήσεις αλλά και η αισιοδοξία σας, σας κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζετε! Η τάση αυτή θα διατηρηθεί ως τις 9/9. Ο Μήνας ωστόσο έχει και τις εντάσεις και τις αντιδράσεις του για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Αποφύγετε τα ξεσπάσματα στους ανθρώπους που αγαπάτε και διοχετεύσετε την ενέργειά σας δημιουργικά παίρνοντας πρωτοβουλίες  για τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις.  Από τις 20/9 ο Δίας από το Σκορπιό περνά στο 3ο δεκαήμερο έτσι λοιπόν σταδιακά σας δίνονται οι ευκαιρίες για ανάπτυξη των οικονομικών σας, αλλά και για να μπορέσετε να ανακτήσετε το αίσθημα της σιγουριάς και της εμπιστοσύνης στον ίδιο σας τον εαυτό.

Σκορπιός
1ο Δεκαήμερο: Σημαντικός είναι ο ένας μήνας για το δικό σας δεκαήμερο, γιατί από την μία πλευρά το κύμα των αλλαγών μπορεί να συνεχίζεται, από την άλλη, σας δίνονται περισσότερες ευκαιρίες για να περάσετε καλά, να ομορφύνετε αλλά και για να γίνεται πιο τολμηροί στην αισθηματική σας ζωή. Νέοι φίλοι μπαίνουν τώρα στη ζωή σας, ενώ αρκετοί από εσάς ξεκινάτε μία νέα συλλογική δραστηριότητα ιδιαίτερα την περίοδο από τις 6-11 Σεπτεμβρίου. Η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο από τις 9 ως το τέλος του μήνα, έτσι λοιπόν η δημιουργικότητα, ο έρωτας, η χαρά από τα παιδιά είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Θυμηθείτε ωστόσο, ότι κάποιες στιγμές μπορεί να πάρετε τα ρίσκα σας στα αισθηματικά σας και να δείτε ότι η σταθερότητα δεν είναι εφικτή (η Αφροδίτη θα σχηματίσει την 1η από τις τρεις αντιθέσεις  της  – για την περίοδο του φθινοπώρου-  με τον Ουρανό) . Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου για μία ακόμα φορά στις 10 του μήνα και αρκετοί από εσάς θα βιώσετε ρήξεις και αλλαγές σε σχέσεις και οικογενειακά πρόσωπα (προσοχή σε ζημιές στο σπίτι)! Στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Κριό (στις 25/9) δεν λείπει το άγχος αλλά και οι εκνευρισμοί για θέματα που αφορούν την εργασία σας. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες σε θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση.

2ο Δεκαήμερο: Ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς είναι ο Σεπτέμβριος για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο.  Ο Δίας ως τις 20 του μήνα θα κινείται στο δικό σας δεκαήμερο σχηματίζοντας εξάγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή θα φέρει την δική σας τυχερή στιγμή, που θα σας ισχυροποιήσει… Μία νέα σπουδαία γνωριμία, μία σημαντική νέα συμφωνία, μία μεγάλη πρόταση είναι μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου. Αξιοποιήσετε στο έπακρο λοιπόν τις ευκαιρίες που σας δίνονται  και πείτε ναι σε αποφάσεις που έχουν άμεση επιρροή στο μέλλον σας.  Από την άλλη πλευρά, ο μήνας σας προσφέρει και το συναίσθημα και το ρομάντζο… Δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σας νέες φιλίες, ή και νέοι έρωτες που θα σας γεμίσουν με καινούργιες προσδοκίες.

3ο Δεκαήμερο:  Αρκετά έντονα και απαιτητικά ξεκινά ο φετινός Σεπτέμβριος για το δικό σας δεκαήμερο. Ως τις 8 του μήνα η Αφροδίτη από το Ζυγό σας κάνει πιο συμπονετικούς και γενναιόδωρους συναισθηματικά με τους ανθρώπους που συνδέεστε, δεν λείπει όμως η εσωστρέφεια, η μυστικότητα και η αναμονή για θέματα ερωτικής φύσεως. Ο Άρης από τον Αιγόκερω ως και τις 10/9 σας κάνει αρκετά απαιτητικούς, επιβλητικούς αλλά και απόλυτους στις επικοινωνίες και στις επαφές σας. Δεν λείπουν τα καβγαδάκια και οι εντάσεις, ωστόσο είστε και πανέτοιμοι να πάρετε σπουδαίες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας.  Η κοινωνικότητά σας θα είναι αρκετά τονισμένη την περίοδο από τις 16-22 Σεπτεμβρίου, όπου έχετε την άνεση να δικτυωθείτε αλλά και να ξεκινήσετε νέες συλλογικές δραστηριότητες.  Από τις 20 Σεπτεμβρίου ο Δίας από το ζώδιο σας, αρχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και ο παράγοντας της τύχης θα είναι πλέον στο πλευρό σας.

Τοξότης
1ο Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στην καριέρα σας, αλλά και στην προσωπική σας εικόνα. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο στις 6 Σεπτεμβρίου θα σας κάνει αρκετά πιο επικοινωνιακούς και έτοιμους να εκφράσετε τις επαγγελματικές σας ιδέες και  να έχετε συζητήσεις/ επαφές και γνωριμίες που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά σας συμφέροντα.  Έχετε ήδη εντοπίσει και αναγνωρίσει ότι τα οικονομικά σας είναι αρκετά ευάλωτα και οι πιέσεις σας δεν μπορώ να πω ότι για την ώρα σταματούν. Σίγουρα όμως έχετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το μήνα μία καλύτερη διαχείριση.  Από τις 10 του μήνα δείξτε περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο έκφρασης σας γιατί με τον Άρη από τον Υδροχόο,  θα είστε αρκετά πιο εκρηκτικοί στο λόγο σας, γεγονός που θα διαταράζει το κλίμα της καθημερινότητάς σας. Σημαντικό είναι να αποφύγετε και τα μικρά ατυχήματα εξαιτίας βιασύνης. Η αισθηματική σας ζωή δεν μπορεί για την ώρα να σας προσφέρει σταθερότητα, σίγουρα όμως κοντά στην Πανσέληνο στον Κριό (25/5) θα απολαύσετε έντονες στιγμές, οι οποίες όμως δεν θα μπορούν αν έχουν διάρκεια στο χρόνο.

2ο Δεκαήμερο:  Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα κάνετε από τις 9/9 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου.  Ο μήνας λοιπόν ξεκινά με προοπτικές στην καριέρα σας, σίγουρα όμως πρέπει να έχετε κατά νου, ότι  πρέπει να είστε αρκετά συγκεντρωμένοι, συγκροτημένοι αλλά και υπομονετικοί αποφεύγοντας τις βιασύνες και τα μπερδέματα.  Η επαγγελματική σας εύνοια θα σας βοηθήσει σταδιακά στην πορεία του μήνα να είστε πιο κερδισμένοι  και οικονομικά, όπου μπορείτε να αναμένετε μία σημαντική επιτυχία που θα σας προσφέρει κύρος και αυτοδυναμία. Στην αισθηματική σας ζωή για την ώρα δεν υπάρχουν σπουδαίες και μεγάλες εξελίξεις, ενώ πολλοί από εσάς νιώθετε μπερδεμένοι.

3ο Δεκαήμερο:  Ο μήνας ξεκινά με πολλές από τις προσδοκίες σας να ικανοποιούνται και την κοινωνική σας ζωή να είναι ενεργή και να σας προσφέρει χαρά. Ο έρωτας παίζει και αυτός το ρόλο του στην καθημερινότητά σας, ιδιαίτερα όμως ως τις 9/9 που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Μάλιστα πολλοί από εσάς μπορεί να αναπτύξετε μία φιλικό – ερωτική σχέση, ή να κάνετε μία νέα γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Ο τομέας που οφείλετε να επικεντρωθείτε και να διαχειριστείτε μεθοδικά και οργανωτικά είναι τα οικονομικά σας. Ωστόσο δεν θα λείψουν και τα έκτακτα έξοδα αλλά και οι εκνευρισμοί για χρήματα τουλάχιστον ως τις 10/9.  Από τις 20 Σεπτεμβρίου και έπειτα μπαίνετε σε ένα στάδιο που δέχεστε πραγματικά προστασία σε κάθε σας βήμα. Σταδιακά ανακτάτε την πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, ενώ σας δίνονται και περισσότερες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως 
1o Δεκαήμερο: Το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει με φρέσκες ιδέες, αέρα αισιοδοξίας αλλά και αρκετές επικοινωνίες που σας θέτουν σε εγρήγορση, ιδιαίτερα την περίοδο από τις 6-12 Σεπτεμβρίου.  Σε αυτές τις ημερομηνίες προβείτε σε νέες συμφωνίες, προτάσεις , συζητήσεις και γνωριμίες και θα έχετε επιτυχία. Σημαντικό γεγονός για εσάς ότι ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά στο δικό σας ζώδιο, οι περισσότεροι από εσάς όμως έχετε ήδη αποκτήσει την γνώση, την ωριμότητα και την εμπειρία για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις πιέσεις  και τους προβληματισμούς, που σας κούρασαν αυτό το έτος. Σίγουρα όμως δεν παύουν να υπάρχουν ακόμα κάποια εμπόδια που οφείλετε να τα αντιμετωπίσετε.  Η αισθηματική σας ζωή είναι σε ένα καλύτερο στάδιο ιδιαίτερα από τις 9 του μήνα που περνά η Αφροδίτη στο Σκορπιό και μπορείτε με περισσότερη άνεση να εκπληρώσετε επιθυμίες σας. Τα οικονομικά σας είναι αρκετά ζορισμένα και δεν λείπουν τα έκτακτα έξοδα ιδιαίτερα από τις 10 του μήνα και έπειτα.  Η Πανσέληνος που γίνεται στις 25/9 στον Κριό προκαλεί μία προσωρινή αναστάτωση σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική ζωή – δείξτε διαλλακτικότητα.

2ο Δεκαήμερο:  Είσαστε από τους απόλυτα κερδισμένους αυτής της περιόδου αφού το φθινόπωρο ξεκινά για εσάς με νέα μεγαλεπήβολα σχέδια, σημαντικές ειδήσεις, προτάσεις και επαφές, αλλά και με αισθητό τον αέρα της ανανέωσης και της αισιοδοξίας. Από τις 9/9 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένου βάζετε πλώρη για νέα σχέδια που αφορούν την εκπαίδευση, το εξωτερικό, μία νέα συμφωνία, ή ακόμα και κάποιο ταξίδι.  Από τις 12 ως τις 16 του μήνα οι μετακινήσεις, οι επαφές και οι επικοινωνίες σας, θα είναι αρκετά πιο τονισμένες ενώ οι νέοι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στη ζωή σας, θα αποτελέσουν για εσάς σημείο αναφοράς. Το εξάγωνο που σχηματίζουν ο Δίας και ο Πλούτωνας,  δηλώνει ότι έρχεται η εκπλήρωση μίας προσωπικής σας επιθυμίας, ενώ νιώθετε πλέον αρκετά πιο  δυνατοί και ικανοποιημένοι.

3ο Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να βρίσκεστε σε εγρήγορση, τόσο για νέα σχέδια επαγγελματικά όσο και για αλλαγές που προκύπτουν τώρα στην προσωπική σας ζωή. Η νευρικότητα αλλά και οι αιφνιδιασμοί δεν λείπουν, προσπαθήστε ωστόσο να αποφύγετε την απόλυτη και αυταρχική στάση απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε.  Στην πορεία του μήνα παίρνετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που σας βοηθούν να βάλετε τη ζωή σας και πάλι σε μία σειρά και διαθέτετε την πυγμή αλλά και τον αυτοέλεγχο για κάνετε πράξη κάθε στόχο σας.  Από τις 20/9 ο Δίας από το Σκορπιό επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο και ξεκινά οι δική σας εύνοια σε φιλίες, επαφές, γνωριμίες ενώ σταδιακά κάποιες επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα.

Υδροχόος 
1o Δεκαήμερο: Περάσετε ένα δύσκολο καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι το κλίμα για εσάς συνεχίζει να είναι μεταβατικό ενώ δεν λείπουν και τα συναισθήματα αβεβαιότητας και ανασφάλειας για αρκετούς από εσάς. Το θετικό νέο είναι ότι από τις 6-12 Σεπτεμβρίου καταφέρνετε και διεκπεραιώνεται εκκρεμότητες που σας βάραιναν  οικονομικά, ψυχολογικά, αλλά και οικογενειακά.  Από τις 9 ως το τέλος του Σεπτέμβρη δέχεστε ευκαιρίες για να προβάλλεται τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στον επαγγελματικό σας χώρο ενώ φροντίζετε πολύ παραπάνω την εξωτερική σας εικόνα και το προφίλ σας. Από τις 10 του μήνα και καθώς οδεύουμε στις 19/9 δεν λείπουν οι ξαφνικές απρόβλεπτες εξελίξεις, οι ρήξεις, οι αντιδράσει  και τα γεγονότα που σας θυμίζουν κάτι από την εποχή του καλοκαιριού! Αποφύγετε τους οικογενειακούς καβγάδες και την συναισθηματική εκρηκτικότητα. Φτάνοντας στην Πανσέληνο στον Κριό (25/9),  αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας εξαιτίας του αυθορμητισμού σας, δείξτε περισσότερο προσοχή στην οδήγηση,  ενώ αναμένετε ότι θα έχετε και ξαφνικές γνωριμίες!

2ο Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρεται ψυχολογικά, συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά. Στην πορεία του, είναι σημαντικό να δείξετε αφοσίωση στους στόχους σας γιατί πολλούς από αυτούς (ιδιαίτερα όσους έχουν σχέση με την καριέρα σας) θα καταφέρετε να τους κάνετε πραγματικότητα. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα καταφέρετε να κάνετε έναν οικονομικό διακανονισμό και θα επιλύσετε εκκρεμότητες που αφορούν τα οικονομικά σας, το γεγονός αυτό θα σας προσφέρει ανακούφιση. Στον αισθηματικό τομέα μένετε λίγο παραπονεμένοι αλλά και σε αναμονή σίγουρα όμως ο μήνας σας βοηθά να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος, προκειμένου να μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας.

3ο Δεκαήμερο: Το φθινόπωρο ξεκινά με τους περισσότερους από εσάς να νιώθετε κουρασμένοι και εξαντλημένοι με το πρόγραμμά σας να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, αλλά και την ψυχολογική σας διάθεση να έχει τα σκαμπανεβάσματά της, ιδιαίτερα ως τις 10/9.  Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη από το Ζυγό  δίνει διεξόδους επαφών, επικοινωνιών και γνωριμιών στην αισθηματική σας ζωή, σίγουρα όμως για την ώρα δεν μπορεί να έρθει η σταθερότητα που προσμένετε, παρά μόνο μπορείτε να ζήσετε το πάθος της στιγμής. Στα επαγγελματικά σας ανοίγονται σημαντικές προοπτικές από τις 20 Σεπτεμβρίου που ο Δίας περνά στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού. Αναμένετε να έχετε ένα φθινόπωρο στο οποίο θα σημειώσετε πρόοδο και ανάπτυξη στην καριέρα σας!

Ιχθύς

1ο Δεκαήμερο: Ένας μήνας συντροφικότητας και ουσιαστικής επαφής και επικοινωνίας με τους ανθρώπους που βρίσκονται σταθερά στη ζωή σας θα έχετε φίλοι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου. Ο Ερμής περνά στην Παρθένο στις 6 Σεπτεμβρίου και οι θετικές του όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό, θα φέρουν για εσάς μία ξαφνική πρόταση, μία νέα σχέση, μία νέα συνεργασία  ή ακόμα και την επιτυχημένη εξέλιξη ενός προσωπικού σχεδίου! Ως τις 12 του μήνα υπάρχουν αρκετά ευχάριστα νέα στην καθημερινότητά σας και εσείς είστε πιο ανοιχτοί και εξωστρεφείς με τον κόσμο.  Η αισθηματική σας ζωή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα από τις 9/9 που η Αφροδίτη θα περάσει στο Σκορπιό. Μία πρωτότυπη γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο, ή ένα ταξίδι μπορεί να προσφέρει ανανέωση. Ο έρωτας όμως μπορεί να προέλθει και με άτομο που σας χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά. Από τις 10 του μήνα το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο, σας εξαντλεί ψυχολογικά αλλά και εργασιακά … Οι ευθύνες σας πολλές, ενώ η ανάγκη συμπαράστασης στα προβλήματα των ανθρώπων γύρω σας, θα σας στραγγίζει πολλές φορές την ενέργεια.  Στα οικονομικά σας, δείξτε προσοχή στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Κριό γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

2ο Δεκαήμερο: Ικανοποιούνται όνειρα, σχέδια και επιθυμίες σας κατά την διάρκεια αυτού του μήνα και οι περισσότεροι από εσάς αισθάνεστε ότι ζείτε ένα όνειρο, από το οποίο δεν θέλετε να ξυπνήσετε. Σημαντικό ωστόσο είναι να διατηρείτε και μία ρεαλιστική προσέγγιση, αποφεύγοντας τις εξιδανικεύσεις. Νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας ευνοούν ιδιαίτερα από τις 9/9 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο.  Από τις 12-18 Σεπτεμβρίου έρχεστε σε καλύτερη επαφή και επικοινωνία με τα άτομα που σχετίζεστε και δεν λείπουν και οι επαφές αλλά και οι γνωριμίες που θα μπορούν να πάρουν μία πιο σταθερή μορφή.  Τέλος, αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το μήνα τον παράγοντα της τύχης και βάλτε μπροστά τα επεκτατικά σας σχέδια, χωρίς να σας πιάνουν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές σας.

3ο Δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με τα οικονομικά σας να βρίσκονται σε ένα ευνοϊκό στάδιο και με την άνεση να μπορείτε να ικανοποιήσετε  ως τις 8/9  τις επιθυμίες σας.  Δεν λείπει η κινητοποίηση σας σε συλλόγους, ομάδες, φιλίες και επαφές, ιδιαίτερα ως τις 10 του μήνα που ο Άρης θα κινείται στον Αιγόκερω. Σημαντικό όμως είναι να αποφύγετε και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν σε αυτούς τους χώρους. Τέλος, ο Δίας από το Σκορπιό περνά από τις 20/9 στο δικό σας δεκαήμερο χαρίζοντας εύνοια σε νέες επαφές, γνωριμίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, ταξίδια στο εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, επεκτατικά σχέδια … Αξιοποιήστε κατάλληλα τις ευκαιρίες που ξεκινούν να σας δίνονται

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ