Κρήτη: Γκέι κρουαζιέρα κατέπλευσε στο Ηράκλειο με σχεδόν 3.000 επιβάτες (Φωτό)

Επόμενος σταθμός η Μύκονος.

Το Ηράκλειο αποτέλεσε μια από τις στάσεις της θεματικής εκδρομής που πραγματοποιείται με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Reflection» που φιλοξενεί ομόφυλα ζευγάρια αλλά και μεμονωμένους τουρίστες! 

Το πλοίο έδεσε, στις 24/08, στο λιμάνι του Ηρακλείου και εκατοντάδες ζευγάρια και ανδρικές παρέες επισκέπτονται την πόλη κάνοντας τη βόλτα τους στο κέντρο και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Το κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Reflection» μήκους 319 μέτρων με 1.246 άτομα πλήρωμα, φιλοξενεί περίπου 2.887 επιβάτες

Παρέμεινε -σύμφωνα με το cretalive.gr- στο Ηράκλειο μέχρι τις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια αναχώρησε για τον επόμενο σταθμό που είναι η Μύκονος.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΟΛΗ αναφέρεται

«Για πρώτη φορά κατέπλευσε σήμερα (σ.σ χθες) το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection μήκους 319 μέτρων, της εταιρείας Celebrity Cruises. Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει  2.887 επιβάτες και 1.246 μέλη πληρώματος οι οποίοι θα παραμείνουν  μέχρι τις 6 το απόγευμα στο Ηράκλειο όπου και θα αναχωρήσουν για τον επόμενο προορισμό, τη Μύκονο.  Στο πλαίσιο υποδοχής και καλωσορίσματος, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κος Απόλλων Φιλιππής πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο  κρουαζιερόπλοιο και συναντήθηκε με τον Έλληνα πλοίαρχο κ. Παναγιώτη Σκυλογιάννη. Επίσης, έγινε και  ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και πλακετών κατά τη διάρκεια μίνι ξενάγησης στο κρουαζιερόπλοιο ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο καπετάνιος αναφέρθηκε στις άριστες υποδομές του λιμένα που βοηθούν τον κατάπλου και τη παραμονή του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου θα αποχαιρετήσει το κρουαζιερόπλοιο στις  5 το απόγευμα, με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου και με κέρασμα που θα προσφερθεί λίγο πριν αναχωρήσουν οι επιβάτες από τις εγκαταστάσεις του νέου Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας».

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#gaycruise #celebrityreflection #party #gay #gaylife #gaycouple #picoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fred (@fredrp_official) στις

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ