Άζια Αρτζέντο: 17χρονος κατηγορεί την πρώτη ηθοποιό που ξεσκέπασε το σκάνδαλο Γουάινστιν ότι τον αποπλάνησε (Φωτό)

Τι γράφει η μηνυτήρια αναφορά.

Η Άζια Αρτζέντο περνά ένα καυτό καλοκαίρι, καθώς μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της και διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν, βρίσκεται στο στόχαστρο σεξουαλικής κακοποίησης.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που αποκάλυψε το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων με πρωταγωνιστή τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, κατηγορήθηκε πως το 2013 κακοποίησε τον -τότε- 17χρονο Τζίμι Μπένετ.

Όπως περιγράφεται στη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, η Αρτζέντο σέρβιρε αλκοόλ στον Μπένετ, τον έριξε στο κρεβάτι, του έκανε στοματικό σεξ κι ύστερα τον κακοποίησε.

Μάλιστα, παρέχονται και τρεις φωτογραφίες από εκείνη τη στιγμή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια, αλλά μόνο στη μία φαίνονται τα πρόσωπα της Αρτζέντο και του Μπένετ.

Στη μηνυτήρια αναφορά, μάλιστα, λέγεται ότι αυτό το περιστατικό επηρέασε σοβαρά τη μετέπειτα καριέρα του Μπένετ στην υποκριτική.

Η Αρτζέντο, σύμφωνα με τους «Times» της Νέας Υόρκης, εξαγόρασε τη σιωπή του Μπένετ με 380.000 δολάρια, τη στιγμή που εκείνος αξίωνε αποζημίωση 3,5 εκατ. δολαρίων.

Ο Μπένετ είχε υποδυθεί τον γιο της Αρτζέντο στην ταινία «The Heart Is Deceitful Above All Things» (2004), όταν ήταν μόλις επτά ετών.

Εν συνεχεία, οι δυο τους συναντήθηκαν πολλές φορές και δεν δίσταζαν να αποκαλούνται «μαμά» και «γιος» στα social media.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ