Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Η Χριστίνα Γκόλια έκανε την ιστορική «Γκαρσόνα» απόλυτα "jazzy" και το γιόρτασε με τους επώνυμους φίλους της (φωτο-βιντεο)

Μια γκαρσόνα γεμάτη…. Αγάπη! 

Με την αρωγή αγαπημένων της φίλων η Χριστίνα Γκόλια οπτικοποίησε την ιστορική «Γκαρσόνα» του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Παναγιώτη Τούντα, που περιλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά της, η οποία και κυκλοφορεί από την Heaven music

Άνθιμος Ανανιάδης Χριστίνα Γκόλια

Γιάννης Βίτσας Μαρία Ρουμελιώτου Γώργος Χειμωνέτος

Γιώργος Χειμωνέτος Χριστίνα Γκόλια​​​​​​​

Σε μία απόλυτα jazzy διασκευή, η αισθαντική ερμηνεύτρια, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του videoclip της με την συμμετοχή αγαπημένων προσώπων.

Δημήτρης Γρηγοράκης- Άνθιμος Ανανιάδης-Μαρία Εκμεκτσίογλου- Δημήτρης Παπαδάκης -Χρήστος Βέργαδος κατά τα γυρίσματα

Δημήτρης Γρηγοράκης- Άνθιμος Ανανιάδης-Μαρία Εκμεκτσίογλου- Δημήτρης Παπαδάκης -Χρήστος Βέργαδος​​​​​​​

Ανάμεσά τους η Μαρία Λεκάκη με τη δεκατριάχρονη κόρη της Ζωή Πανονίδου, η καταξιωμένη chef Μαρία Εκμεκτσίογλου, ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος, η δημοσιογράφος Μαρία Ρουμελιώτου, ο ταλαντούχος νέος ηθοποιός Δημήτρης Παπαδάκης, ο Γιάννης Φερεντίνος, η 13χρονη Ιωάννα Σταμέλου, αλλά και οι  μουσικοί Alfonso Nuzzolo, Δημήτρης Παπαλάμπρου, Παντελής Βαρβάκης, και Θοδωρής Πέρρος.

Δημήτρης Γρηγοράκης-Χριστίνα Γκόλια

Δημήτρης Παπαδάκης- Χριστίνα Γκόλια- Μαρία Εκμεκτσίογλου​​​​​​​

Μαρία Ρουμελιώτου Χριστίνα Γκόλια Μαρία Εκμεκτσίογλου​​​​​​​

«Ήταν μία πολύ συγκινητική ημέρα. Χάρηκα από καρδιάς που αγαπημένοι φίλοι με τίμησαν με την παρουσία τους στα γυρίσματα του videoclip  αυτού του πανέμορφου τραγουδιού που το παρουσιάσαμε στην απόλυτα jazzy εκδοχή του. Περάσαμε υπέροχα. Γελάσαμε και απολαύσαμε το υπέροχο φαγητό της Μαρίας Εκμεκτσίογλου».

Χρήστος Βέργαδος- Χριστίνα Γκόλια

Χριστίνα Γκόλια στα γυρίσματα

Τα γυρίσματα του τραγουδιού «Η γκαρσόνα» πραγματοποιήθηκαν στο εστιατόριο “Maria’s restaurant Athens” υπό την σκηνοθεσία του Σπύρου Καψίλη, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά των guest επιμελήθηκαν οι Σοφία Καραθανάση και Γιώργος Κρασσάς. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στο κόσμο της πιο αγαπημένης γκαρσόνας της ελληνικής μουσικής τραγουδοποιίας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ