Οι 25 κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019

Τα αξεσουάρ αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι στην εμφάνισης κάθε γυναίκας. Ολοκληρώνουν τόσο το πρωινό, όσο και το βραδινό ντύσιμο, προσθέτοντας στυλ ή λάμψη, ανάλογα πάντα με το ύφος και το σχέδιο του κοσμήματος ή του αξεσουάρ που θα επιλέξετε.

Ποιες είναι λοιπόν οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 20182019; Ποια σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια ή άλλα αξεσουάρ να επιλέξετε σύμφωνα με τους ειδικούς;

Ανακαλύψτε τα μέσα από την λίστα που ακολουθεί. Πρόκειται για τις προτάσεις των διάσημων οίκων μόδας που ολοκληρώνουν ένα σύνολο και το απογειώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από το beautetinkyriaki.gr

Κορυφαίες τάσεις στα κοσμήματα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019

Σημαντικό ρόλο στο ντύσιμο μιας γυναίκας έχουν τα κοσμήματα, καθώς μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως ακόμη και το πιο απλό σύνολο κάνοντάς το άκρως εντυπωσιακό. Ποια θα είναι λοιπόν τα trends της εποχής στα κολιέ, τα βραχιόλια, τα σκουλαρίκια και τα υπόλοιπα κοσμήματα; Ρίξτε μια ματιά στην λίστα που ακολουθεί.

Κοσμήματα που θυμίζουν φθινοπωρινά φύλλα

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (1)

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του φθινοπώρου είναι τα πεσμένα φύλλα των δένδρων, το σχήμα των οποίων κοσμεί όλους τους τομείς της μόδας. Το βλέπουμε συνήθως στα prints των ρούχων, αλλά και ως σχέδιο στα νύχια. Φέτος όμως θα το δούμε και στα κοσμήματα της σεζόν, με κομψά και μποέμ σχέδια.

Σκουλαρίκια μακριά σε σχήμα φύλλου φτιαγμένα από μέταλλο ή διακοσμημένα με στρας, καθώς και τα αντίστοιχα κολιέ θα αποτελέσουν κορυφαία τάση στα αξεσουάρ.

Tribal κοσμήματα

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (2)

Μια ακόμη από τις τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 που θα φορεθεί πολύ είναι τα tribal κοσμήματα. Πρόκειται για κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια με ποικιλία μοτίβων που διαθέτουν μια μεγάλη κληρονομιά συμβολισμού.

Η κατασκευή τους δεν περιορίζεται σε παραδοσιακά υλικά όπως το ξύλο, αλλά έχουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Ο συνδυασμός τους με ένα απλό ντύσιμο μπορεί να αλλάξει τελείως το στυλ και να δημιουργήσει μια πιο boho εικόνα.

Χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια και κοσμήματα

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (3)

Ένα από τα υλικά κατασκευής που θα αποτελέσει κορυφαία τάση για το Φθινόπωρο / Χειμώνα είναι το χρυσό. Το είδαμε κατά κόρον να παρουσιάζεται από τους διάσημους σχεδιαστές μόδας τόσο σε κολιέ και βραχιόλια, όσο και σε σκουλαρίκια.

Υπήρχαν οίκοι που αρκέστηκαν σε μικρά κομμάτια χρυσού για να δημιουργήσουν τα κοσμήματα τους και άλλοι που τον χρησιμοποίησαν δημιουργώντας μεγάλα σχέδια. Στις πασαρέλες έκαναν αισθητή την παρουσία τους οι μινιμαλιστικές αλυσίδες με ογκώδη διακοσμητικά στοιχεία, αλλά και τα χρυσά μενταγιόν, τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια.

Τεράστια κοσμήματα

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (4)

Μια ακόμη από τις τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 που τράβηξε τα βλέμματα στις πασαρέλες των διάσημων οίκων ήταν τα τεράστια κοσμήματα. Ογκώδη σκουλαρίκια, κολιέ με χοντρές αλυσίδες και μεγάλα διακοσμητικά στοιχεία φορέθηκαν πολύ από τα μοντέλα.

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (5)

Τα τεράστια αυτά αξεσουάρ – κοσμήματα έκαναν μια υπέροχη αντίθεση με τις μινιμαλιστικές και όχι μόνο τάσεις της μόδας για την εποχή.

Κυκλικά σχέδια στα κοσμήματα

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (6)

Ένα από τα σχήματα που θα κατέχει εξέχουσα θέση αυτή την περίοδο στα κοσμήματα είναι ο κύκλος. Πολλοί σχεδιαστές δημιούργησαν εκπληκτικά σχέδια σκουλαρικιών, κολιέ και βραχιολιών με κυκλικά μοτίβα και διακοσμητικά στοιχεία. Είδαμε κοσμήματα με κυκλικά σχέδια που είχαν φουτουριστικό ή παραδοσιακό ύφος.

Εξάλλου ο κύκλος είναι ένα σχήμα απλό που έχει όμως διάσταση και κομψή μορφή.

Αντικέ κοσμήματα με πέτρες και στρας

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (7)

Κομψά και πολυτελή κοσμήματα κατέκλυσαν τις πασαρέλες ολοκληρώνοντας ντυσίματα με vintage στυλ, όπως τα folklore και τα Βικτοριανού ύφους. Παρά όμως την αντικέ όψη τους, τα κοσμήματα αυτά δεν ήταν καθόλου παραδοσιακά. Αντιθέτως, διέθεταν ένα πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό στυλ.

Τα ρετρό κοσμήματα αυτά αποπνέουν κομψότητα και θηλυκότητα με την λάμψη των πολύτιμων λίθων, όπως το ρουμπίνι κλπ.

Σχέδια κοσμημάτων που αποπνέουν γοητεία

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (8)

Τα χοντρά κολιέ ή βραχιόλια, αλλά και τα γοητευτικά σχέδια κοσμημάτων θα αποτελέσουν ακόμη μία από τις τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 που θα φορεθούν πολύ. Κοσμήματα διακοσμημένα με χοντρές πολύχρωμες πέτρες και στρας θα είναι must για την εποχή.

Μονό σκουλαρίκι

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (9)

Ένα από τα πιο δημοφιλή trends στα κοσμήματα για την περίοδο Φθινόπωρο / Χειμώνα θα είναι το μονό σκουλαρίκι. Δεν χρειάζεται λοιπόν να φορέσετε σκουλαρίκια και στα δυο αυτιά αν δεν το θέλετε. Ακόμη και το ένα μπορεί να σας κάνει να λάμψετε. Επιλέξτε λοιπόν ένα εντυπωσιακό και μακρύ σχέδιο σκουλαρικιού και φορέστε το, πιάνοντας τα μαλλιά σας με όποιο από τα κορυφαία hair trends προτιμάτε.

Διαφορετικά σκουλαρίκια

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (10)

Αν πάλι το ένα σκουλαρίκι σας φαίνεται περίεργο, μπορείτε να κάνετε μια mix and match επιλογή, φορώντας διαφορετικό σχέδιο σε κάθε αυτί. Πρόκειται για μια ακόμη από τις τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 που θα δούμε να φοριέται πολύ.

Παίξτε λοιπόν με τα διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και μήκη στα σκουλαρίκια και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό ζευγάρι που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κρίκοι στα αυτιά

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (11)

Κάνοντας δυναμικό come back από την δεκαετία του ’80, οι κρίκοι στα αυτιά θα αποτελέσουν μια υπέροχη ιδέα σκουλαρικιών για τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες εμφανίσεις σας. Πρόκειται για ένα κόσμημα που έχει τις βάσεις του στο παρελθόν, αλλά εκσυγχρονίζεται, δημιουργώντας εντυπωσιακά μοντέρνα σχέδια.

Μερικοί κρίκοι είναι απλοί και τεράστιοι, ενώ άλλοι είναι πιο διακριτικοί και διακοσμημένοι με στρας. Επιλέξτε το ιδανικό ζευγάρι για το σύνολο σας και απογειώστε την εμφάνιση σας.

Λαμπερά μακριά σκουλαρίκια που θυμίζουν πολυέλαιο

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (12)

Για τις γυναίκες όμως που λατρεύουν την υπερβολή ή απλά θέλουν να προσθέσουν σε ένα μίνιμαλ και μουντό σύνολο ένα διακοσμητικό στοιχείο που θα το απογειώσει, τα μακριά σκουλαρίκια τύπου πολυελαίου είναι ιδανικά. Πρόκειται για σκουλαρίκια που αποτελούνται από μεγάλα στρας, μακριές λεπτές αλυσίδες είτε άλλες όμορφες λεπτομέρειες, τα οποία φαίνονται παραφορτωμένα, αλλά και εντυπωσιακά.

Με πιο σύνηθες το ασημένιο χρώμα, τα εκθαμβωτικά αυτά σκουλαρίκια θα φορεθούν πολύ τη φετινή σεζόν.

Asymmetrical Art Deco

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (13)

Εντυπωσιακή τάση όμως για τα κοσμήματα του Φθινοπώρου / Χειμώνα 2018 – 2019 θα είναι και τα asymmetrical art deco. Τι σημαίνει αυτό; Σκουλαρίκια, αλλά και κολιέ με ασύμμετρα χειροποίητα έργα τέχνης σε περίεργα σχήματα ή φτιαγμένα από λεπτό σύρμα και πολύχρωμες πέτρες απογειώνουν ένα κομψό look.

Πρόκειται για συναρπαστικά και αινιγματικά κοσμήματα που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας.

Μεταλλικά Chokers και περιδέραια

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (14)

Τα choker επέστρεψαν στη μόδα πριν από μερικές σεζόν και από τότε έχουν εδραιωθεί στις κορυφαίες τάσεις των αξεσουάρ. Για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019, τα σχέδια των choker αναβαθμίζονται με λιωμένα μέταλλα και πιο χοντρά σχέδια. Μάλιστα τα χοντρά σχέδια αυτά δημιουργούσαν μια υπέροχη αντίθεση με την απαλή επιδερμίδα των μοντέλων, κάνοντας μια κομψή και θηλυκή όψη πιο ιδιαίτερη.

Οι σχεδιαστές προτίμησαν όμως να δημιουργήσουν πιο χοντρά μεταλλικά choker, διότι το μεγάλο πάχος τους έδωσε την δυνατότητα να αναδείξουν την ποιότητα του υλικού, αλλά και να του δώσουν διάφορες μορφές. Υπήρχαν σχέδια κομψά και θηλυκά, αλλά και κάποια που είχαν πιο ροκ ύφος.

Λεπτές αλυσίδες

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (15)

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019, η οποία έρχεται σε αντίθεση με το trend των τεράστιων κοσμημάτων, είναι οι λεπτές αλυσίδες στο λαιμό. Πρόκειται για μικρά και λεπτά κολιέ που κρεμιούνται στο λαιμό προσθέτοντας στυλ και χρώμα στο ντύσιμο σας.

Τα σχέδια των συγκεκριμένων κολιέ μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με ένα πουλόβερ ή και με ένα μεγάλο κασκόλ – μαντήλι.

Χοντρές αλυσίδες

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (16)

Ακολουθώντας την τάση της εποχής με τα υπερμεγέθη κοσμήματα, οι μεγάλες και χοντρές αλυσίδες στο λαιμό θα φορεθούν πολύ. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο σχέδιο κολιέ που μπορεί να αποτελέσει από μόνο του μια εντυπωσιακή επιλογή, ενώ αν συνδυαστεί με διακοσμητικές μεγάλες πέτρες μπορεί να γίνει ακόμη πιο εκθαμβωτικό.

Βραχιόλια χειροπέδες

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (17)

Για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 κορυφαία επιλογή στα βραχιόλια θα αποτελέσουν οι χοντρές περίτεχνες χειροπέδες – μανσέτες. Πρόκειται για ένα κομψό αξεσουάρ έργο τέχνης που μπορεί να απογειώσει μια εμφάνιση.

Δημιουργούνται συνήθως από ασήμι ή χρυσό και παίρνουν πολλά διαφορετικά σχήματα. Εκτός από τα απλά μινιμαλιστικά βραχιόλια από μέταλλο, υπάρχουν και αυτά που είναι διακοσμημένα με στρας και πέτρες.

Πολλά βραχιόλια ή κολιέ μαζί

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (18)

Πέρα από το μεγάλο μέγεθος των κοσμημάτων στις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 θα δούμε και την μεγάλη ποσότητα σε κολιέ και βραχιόλια.

Φορέστε λοιπόν περισσότερα από ένα κολιέ στο λαιμό και δημιουργήστε ένα εφέ επιπέδων, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά κατασκευής. Παίξτε με την ποικιλία των μετάλλων, μεγεθών, σχημάτων και σχεδίων και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αντίστοιχα μπορείτε να ταιριάξετε και διαφορετικά βραχιόλια μεταξύ τους, καλύπτοντας σχεδόν όλο το χέρι μέχρι τον αγκώνα. Συνδυάστε τα χρώματα και τις υφές των βραχιολιών και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Δημιουργικά κοσμήματα για το σώμα

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (19)

Κι επειδή τα κοσμήματα δεν περιορίζονται μόνο στα κολιέ, τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια, οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν ως μια από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα τα κοσμήματα για το σώμα. Πρόκειται για λεπτές αλυσίδες διακοσμημένες με μικρές διακριτικές πέτρες που ξεκινούν από τους ώμους και καταλήγουν στη μέση, είτε για πιο περίτεχνα κοσμήματα σώματος με μεγάλα στρας.

Κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019

Πέρα όμως από τα κοσμήματα που κατέχουν εξέχουσα θέση στην γυναικεία εμφάνιση υπάρχουν και άλλα αξεσουάρ που μπορούν να μεταμορφώσουν και να απογειώσουν ένα πρωινό ή βραδινό look. Πάρτε μια ιδέα από τα αξεσουάρ που θα κυριαρχήσουν αυτό το Φθινόπωρο και το Χειμώνα.

Γάντια

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (20)

Τα γάντια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αξεσουάρ της σεζόν. Προσθέτουν κομψότητα και γοητεία στο ντύσιμο με έναν αέρα της παλιάς σχολής.

Για φέτος, τα κλασσικά μαύρα και γκρι γάντια που φοριούνται κατά κόρον, θα δώσουν λίγο χώρο και στα πιο έντονα και ιδιαίτερα χρώματα όπως είναι το ροζ, το μωβ κλπ. Φορώντας λοιπόν ένα ζευγάρι γάντια σε έντονο χρωματισμό μπορείτε να προσθέσετε ζωντάνια σε ένα κατά τα άλλα μουντό φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο ντύσιμο.

Ιδιαίτερες ουδέτερες αποχρώσεις στα γάντια

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (21)

Πέρα όμως από τους κλασσικούς και έντονους χρωματισμούς στα γάντια, οι διάσημοι οίκοι μόδας φρόντισαν να παρουσιάσουν κάποιες ιδιαίτερες ουδέτερες αποχρώσεις. Ποιες είναι αυτές; Το μουσταρδί, το burgundy, το καμηλό και το γκρι.

Πρόκειται για χρώματα που φοριούνται και συνδυάζονται εύκολα, ενώ μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο παιχνίδι με κάποιες άλλες αποχρώσεις.

Αξεσουάρ με το λογότυπο

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (22)

Η τάση των λογότυπων έκανε αισθητή της όψη της σε όλους τους τομείς της μόδας. Στα κορυφαία trends των παπουτσιών, των τσαντών και των ρούχων είδαμε να χρησιμοποιείται πολύ το συγκεκριμένο print. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην έχει επηρεάσει και τα αξεσουάρ γενικότερα.

Κάποιοι οίκοι αποτύπωσαν το logo τους στα καλσόν, άλλοι στις τσάντες και ορισμένοι στα κοσμήματα.

Τσαντάκια ζώνης στη μέση

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (23)

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες – αξεσουάρ είναι και η ζώνη μέσης με τσάντα. Πρόκειται για τις ζώνες που μπαίνουν στα παντελόνια, αλλά και στα φορέματα και διαθέτουν μικρές ή μεγαλύτερες θήκες τύπου τσάντας. Πρόκειται για ένα πολύ πρακτικό αξεσουάρ 2 σε 1 που συνδυάζει την ζώνη με την τσάντα.

Ζώνες με αγκράφα

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (24)

Η κλασσική δερμάτινη ζώνη αναβαθμίζεται με μεγάλες, ιδιαίτερες ή διπλές αγκράφες και μεγαλύτερο πάχος για να στολίσει ένα σύνολο με πολύ απλό τρόπο. Φορώντας την μπορείτε να κάνετε το ντύσιμο σας κομψό, να τονίσετε την μέση σας και να εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

Ζώνες της παλαιάς Δύσης

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (25)

Οι κλασσικές ζώνες της παλαιάς Δύσης παραμένουν στις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019. Πρόκειται για ένα λειτουργικό και στιλάτο στοιχείο που μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση σας.

Για την σεζόν αυτή οι συγκεκριμένες ζώνες διαθέτουν ρουστίκ ύφος, είναι απλές ή διακοσμημένες με μεταλλικές αγκράφες.

Εντυπωσιακά μαντήλια, φουλάρια και πασμίνες

Τάσεις στα αξεσουάρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (26)

Με τις θερμοκρασίες να πέφτουν κατά την περίοδο του Φθινοπώρου / Χειμώνα, τα μαντήλια, τα φουλάρια και οι πασμίνες παίρνουν την θέση που τους αξίζει στην κορυφή των αξεσουάρ. Κρατούν το σώμα και το λαιμό ζεστό, ενώ προσθέτουν στυλ και χρώμα στο ντύσιμο σας.

Στις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ οι πασμίνες, τα μαντήλια, τα φουλάρια και τα κασκόλ θα έχουν oversize μέγεθος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ