Πήλιο: 28χρονος έβγαλε το λυκόσκυλο του από το αυτοκίνητο για να όρμηξει στους αστυνομικούς - Τι έκρυβε

Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν προχθές το βράδυ στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς στο ύψος της Πορταριάς.

 Λυκόσκυλο ιδιοκτησίας 28χρονου Ρομά κατοίκου Αττικής που ταξίδευε για Αη – Γιάννη ορμούσε σε τέσσερις αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, οι οποίοι έδιναν κυριολεκτικά μάχη προκειμένου να ξεφύγουν από τα δόντια του σκύλου και να μην τραυματιστούν.

Όλα συνέβησαν στις 11:50 το βράδυ. Σε μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν σήμα στον 28χρονο να σταματήσει με το αυτοκίνητό του προκειμένου να τον ελέγξουν για ναρκωτικά.

 Ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου σταμάτησε κανονικά, όμως στη συνέχεια… αντιστάθηκε. Άνοιξε την πόρτα του οχήματός του, άφησε τον σκύλο του να επιτεθεί στους αστυνομικούς και άρπαξε τη κάνναβη που είχε επιμελώς κρυμμένη στην κατοχή του και την κατάπιε.

Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Ευτυχώς, ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς κατάφερε και βρήκε την ψυχραιμία πριν συμβούν τα χειρότερα. Έπιασε το σκυλί από το λουρί και το έβαλε ξανά μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη συνέχεια τον δράστη και κατέσχεσαν τα υπολείμματα κάνναβης που είχαν πέσει στο οδόστρωμα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας σχημάτισε εναντίον του 28χρονου δικογραφία για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και για αντίσταση, σύμφωνα με το taxydromos.gr

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Βόλου. Με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας, ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Η δικογραφία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας θα μεταβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου με την ολοκλήρωση της προανάκρισης και εναντίον του δράστη θα κινηθεί ποινική διαδικασία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ