Άλλος ένας ελληνικός θρίαμβος! - "Χρυσή" και η Βούλα Παπαχρήστου στο Βερολίνο (βιντεο)

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έφθασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο και τέταρτο συνολικά για τα ελληνικά χρώματα στο 24ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν κατά την 4η ημέρα των αγώνων. 

Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε ένα άκυρο άλμα αλλά το δεύτερό της ήταν στα 14,60 και της χάρισε την πρώτη θέση, αφού καμία αθλήτρια δεν κατάφερε να την ξεπεράσει στις προσπάθειες που ακολούθησαν. 

 

 

 

Η  Βούλα Παπαχρήστου  έφθασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της και μετά το άλμα στα 14.60μ έδειξε με το δάκτυλο την μαύρη κορδέλα που έφερε δίπλα στο εθνόσημο σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική.

 

Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στη «χρυσή» Βούλα Παπαχρήστου

Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Η οποία συνιστά αμάχητο τεκμήριο των μεγάλων δυνατοτήτων σας αλλά και επισφραγίζει, με τον καλύτερο τρόπο, τον συνεπή αγώνα σας και υπόσχεται βασίμως λαμπρή συνέχεια», αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμά του.

Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου απηύθυνε και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ