Ρίτσαρντ Γκιρ: Γίνεται μπαμπάς στα 68 – Παντρεμένη με παιδί η 35χρονη γυναίκα του

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Ρίτσαρ Γκιρντ με την Αλεχάντρα Σίλβα. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και δυο μήνες και περιμένει τον καρπό του έρωτα τους.

Ο γνωστός ηθοποίος έχει ήδη ένα παιδί, τον 18χρονο Όμηρο, από τον γάμο του με την Κάρεϊ Λόουελ, ενώ μαζί με τον πρώτο γάμο του με τη Σίντι Κρόφορντ, αυτός είναι ο τρίτος του γάμος.

Παιδί έχει όμως και η νυν σύζυγός του, καθώς η διαφημίστρια έγινε μητέρα ενός αγοριού πριν από 5 χρόνια από τον πρώτο της γάμο.

Η Αλεχάντρα είναι κατά 33 έτη νεότερη από τον σταρ του Χόλυγουντ!

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν; Πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθά τους άλλους, που είναι αστεία, υπομονετική, που ξέρει να συγχωρεί, που είναι εκπληκτική μαγείρισσα και που φτιάχνει τις καλύτερες σαλάτες του κόσμου», είχε πει ο χολιγουντιανός ηθοποιός τότε για την γυναίκα του, Αλεχάντρα Σίλβα.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο ηθοποιός έμεινε σε ένα ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Σίλβα στο Ποζιτάνο της Ιταλίας το 2014.

«Ένας φίλος μας μας σύστησε, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και νιώσαμε ένα πολύ ισχυρό δέσιμο. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον όλο το βράδυ και από τότε δεν έχουμε χωρίσει», ανέφερε ο ηθοποιός για την πρώτη φορά που είδε την γυναίκα της ζωής του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ