Βίντεo κόβει την ανάσα : δύο αεροσκάφη συγκρούονται στον αέρα - Νεκρός ο ένας πιλότος

Το σόου επίδειξης ικανοτήτων είχε μοιραίο τέλος

Σοκάρει η τραγική στιγμή που δυο αεροσκάφη συγκρούονται στον αέρα και στην συνέχεια καρφώνονται στο έδαφος με τον έναν από τους δύο πιλότους να χάνει τη ζωή του και τον δεύτερο να τραυματίζεται σοβαρά.

Το σόου επίδειξης ικανοτήτων είχε μοιραίο τέλος.Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αεροσκάφη εκπαιδεύονταν για ένα αεροπορικό ράλι στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Suceava, το οποίο στη συνέχεια ακυρώθηκε.

 Από τη σύγκρουση και την πτώση έχασε τη ζωή του ο 60χρονος πιλότος Κορνέλ Μαρινέσκου, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν μέλος της ομάδας «Γεράκια της Ρουμανίας».

Όσο για τον δεύτερο πιλότο, ηλικίας 53 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στο οποίο διεκομίσθη με ελικόπτερο  σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες  και γίνεται έρευνα  για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάποια μηχανική βλάβη στα αεροσκάφη ή αν υπήρξε κάποια ασυνεννοησία ανάμεσα στους δύο πιλότους.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τη στιγμή της σύγκροιυσης και της πτώσης των δύο αεροσκαφών κατά την προετοιμασία του σόου στο διεθνές αεροδρόμιο Σουτσεάβα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ