Άδωνις Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας ή συναλλάσσεται με τον Κουφοντίνα ή εκβιάζεται.- "Ρουσφέτι" ανυπέρβλητου μεγέθους η μεταγωγή στις αγροτικές (βιντεο)

«Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή, αλλά σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει αφενός ότι περνά πολύ καλύτερα, αφετέρου ότι με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα»

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Μάλιστα μιλώντας στο ΣΚΑΙ δεν δίστασε να κάνει λόγο για "ρουσφέτι" της κυβέρνησης στον καταδικασθεντα για έντεκα δολοφονίες κρατούμενο.

«Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή, αλλά σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει αφενός ότι περνά πολύ καλύτερα, αφετέρου ότι με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

"Νομίζω η κ. Αλεξία Μπακογιάννη τα είπε όλα με τρόπο που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Ο κ. Τσίπρας ή συναλλάσσεται με τον Κουφοντίνα και την τρομοκρατία ή εκβιάζεται. Δεν εξηγείται αλλιώς. Διότι αυτό που έγινε, είναι ένα ρουσφέτι ανυπέρβλητου μεγέθους στον Κουφοντίνα. Ο Κουφοντίνας έλαβε από τον Τσίπρα, μια τρομερή εξυπηρέτηση. Η διευκόλυνση στον Κουφοντίνα έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα και ο Τσίπρας με τον Κουφοντίνα. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Ποιοι είναι αυτοί οι δεσμοί, δεν έχει απαντηθεί" ανέφερε ο  Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ,σχετικά με την μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα, στις αγροτικές φυλακές Βόλου,.

Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17 Νοέμβρη, έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ…

Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα – τρομοκρατίας. Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος. Το «ρουσφέτι» έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και έκλεισε τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ