Retro-Video-Mania, η κρίση έχει και τα καλά της!

Κάτι η βία στις αμερικανιές, ο καταιγισμός από αμερικάνικα φίλμ με βια και όχι ουσία, κάτι το καλό ευρωπαικό σινεμά με το σταγονόμετρο, στράφηκα σε DVD. Ποια; Εγώ! Που αρνιόμουν να πάω στο Video Club. Λοιπόν δείτε Rebecca του 1940 (μη γελάτε!) το ρούφηξα, από ένα Χίτσκοκ στα καλύτερά του και το America του Ηλία Καζάν… ΤΑΙΝΙΑΡΑ!

Κάτι η βία στις αμερικανιές, ο καταιγισμός από αμερικάνικα φίλμ με βια και όχι ουσία, κάτι το καλό ευρωπαικό σινεμά με το σταγονόμετρο, στράφηκα σε DVD. Ποια; Εγώ! Που αρνιόμουν να πάω στο Video Club.

Λοιπόν δείτε Rebecca του 1940 (μη γελάτε!) το ρούφηξα, από ένα Χίτσκοκ στα καλύτερά του και το "America America" του Ηλία Καζάν… ΤΑΙΝΙΑΡΑ! 



Και κλείνω με τη ΡΕΤΡΟΜΑΝΙΑ μου με το γοητευτικό, ακαταμάχητο Cary Grant και την ωραιότερη και κομψότερη γυναίκα που πέρασε από το σινεμά, Grace Kelly, στο «Κυνήγι του Μεγάλου Κλέφτη». Προσέξτε πως βγήκε ντυμένη η Grace Kelly από το ξενοδοχείο για να πάει στην πλάζ… Θεά! Άσπρο-μαύρο σύνολο, επιτομή κομψότητας. Το φιλμ βαρετό αλλά πρωταγωνιστές και Κυανή Ακτή Super!



Από τις ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους, το "Midnight In Paris" και "Αι Ειδοί του Μαρτίου"



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ