Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Οι Anonymous Greece «χάκαραν» την ιστοσελίδα της Κυβέρνησης - «Το “κράτος” τους άφησε να καούν ζωντανοί» (Φωτό)

Αιχμές και κατά της Εκκλησίας.

Η ομάδα χάκερ «Anonymous Greece» επιτέθηκε, σήμερα (01/08), στην ιστοσελίδα της ελληνικής Κυβέρνησης ως απάντηση για τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Συγκεκριμένα, όποιος χρήστης του διαδικτύου επιχειρούσε να μπει στην ιστοσελίδα, λάμβανε μήνυμα αδύνατης σύνδεσης.

Οι «Anonymous Greece», σε σχετικό μήνυμά τους, ρίχνουν την ευθύνη τόσο στο κράτος όσο και στην Εκκλησία.

Διαβάστε το μήνυμά τους:

«Πρώτα απ’ όλα έχουμε να πούμε ότι κανένα μέλος των Anonymous Greece δεν κινδύνεψε από τη μεγάλη φωτιά στο Μάτι με τους 90 + αδερφούς/ες μας να χάνουν την ζωή τους και πάνω από 4.000 οικίες να καούν. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων της πυρκαγιάς. Μια πυρκαγιά στην οποία δεν θα είχαμε κανέναν νεκρό εάν τα “ζώα” που κάθονται στην καρέκλα είχαν λίγο μυαλό. Είναι φανερό ότι δεν ειδοποιήθηκε κανείς ότι η φωτιά πλησιάζει για να υπάρχουν θύματα. Αυτός ήταν ο στόχος τους. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι η φωτιά πλησίαζε στους δρόμους και τα σπίτια. Το “κράτος” τους άφησε να καούν ζωντανοί. Ο στόχος τους ήταν φανερός. Σε μια πυρκαγιά που θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε 90 νεκρούς (οικογένειες και παιδιά).

“Αγαπητή Εκκλησία” που με το άκουσμα της τραγωδίας αντί να προσφέρεις στους πληγέντες άρχισες να κατηγορείς τους ίδιους τους πολίτες. “Κάηκαν λόγω των αμαρτιών που είχαν”. Τι αμαρτίες να είχαν τα δίδυμα αγγελούδια άραγε;
Κοντά στον Θεό είναι κάποιος/α που προσφέρει στον συνάνθρωπο του και βοηθάει όσο μπορεί τους γύρω του για έναν καλύτερο κόσμο. Να αγαπάει και να στηρίζει τους γύρω του.

Εσείς είστε απλά πιόνια του “κράτους”».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ