Και οι βασιλικές οικογένειες έχουν τα προβλήματά τους- Γιατί ο σύζυγος της Ελισάβετ, Φίλιππος, είναι πιθανό να μην πάει στον γάμο της εγγονής του πριγκίπισσας Ευγενίας

Ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου, ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν ο παππούς της, πρίγκιπας Φίλιππος, να είναι απών...

Νομίζετε πως προβλήματα και διενέξεις έχουν μόνο οι κοινοί θνητοί;

Οι βασιλικές οικογένειες να δείτε!

Ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας και του αγαπημένου της, Jack Brooksbank, θα γίνει τον Οκτώβριο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ- εκεί όπου παντρεύτηκαν και ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle.

Κι όμως, ήδη ξεκίνησαν τα προβλήματα, καθώς ο παππούς της, Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι πολύ πιθανό να μην είναι στον γάμο της εγγονής του.

Ο λόγος;

Οι κακές σχέσεις του Δούκα του Εδιμβούργου με την μητέρα της νύφης, Sarah Ferguson!

O 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να είναι παρών στον γάμο του πρίγκιπα Harry, ωστόσο, όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του παλατιού στο People, μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο και για τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή «Κάνει ό,τι εκείνος θέλει. Ωστόσο, θα εκπλαγώ αν είναι στον γάμο, έχει αποξενωθεί πολύ από την Fergie. Μάλλον θα αποφασίσει τελευταία στιγμή τι θα κάνει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ