Το «La Casa De Papel» κάνει το Netflix να φτιάξει στούντιο στη Μαδρίτη - Η κορυφαία μη αγγλόφωνη σειρά του δικτύου (Βίντεο)

Το «μπράβο» του δικτύου στην Ισπανία.

Το «La Casa De Papel» είναι μία ισπανική σειρά που ακολουθεί την απόπειρα μιας ομάδας κακοποιών να ληστέψουν το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και να τυπώσουν χαρτονομίσματα αξίας 2,4 δισ. ευρώ.

Η «Τόκιο», ο «Βερολίνο», ο «Ντένβερ» κι οι άλλοι ήρωες της σειράς, που έχουν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα, ακολουθούν πιστά το σχέδιο του «Καθηγητή».

Οι περιπέτειές τους ανάγκασαν το Netflix να αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς, που μεταδιδόταν από τον σταθμό «Antenna 3», κι έτσι έγινε η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη τηλεοπτική παραγωγή στην ιστορία του δικτύου.

Το Netflix, λοιπόν, ανακοίνωσε την απόφασή του να δημιουργήσει στούντιο παραγωγής στα βόρεια προάστια της ισπανικής πρωτεύουσας.

Το έκτασης 22.000 τ.μ. στούντιο, ιδιοκτησίας του ισπανικού οπτικοακουστικού ομίλου Grupo Secuoya που σύναψε συμφωνία με το Netflix, αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2018.

Μάλιστα, το Netflix ανακοίνωσε μια νέα ισπανική σειρά με τον τίτλο «Elite» ενώ ο τρίτος κύκλος του «La Casa De Papel» αναμένεται το 2019.

Δείτε τρέιλερ του «La Casa De Papel»:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ