Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας: Ερωτευμένοι στις παραλίες της Τήνου με το σκυλάκι τους (φωτο)

Η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης περνούν το πρώτο τους  καλοκαίρι μαζί και το χαίρονται αναλόγως

Ο έρωτας κι ο βήχας.... δεν κρύβονται λέει ο λαός και η σοφή παροιμία έχει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση του Κωστή Μαραβέγια και της Τίνας Σωτηροπούλου. Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ζουν έναν μεγάλο έρωτα και αυτό φαίνεται.  Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή από τα... αδιάκριτα μάτια. Ωστόσο η αγάπη και η τρυφερότητα του ενός για τον άλλο δεν κρύβονται στις κοινές τους εμφανίσεις, όταν τους "συλαμβάνει" ο φακός.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας μετρούν ήδη οκτώ μήνες σχέσης και από τι φαίνεται κάθε μέρα που περνάει τους κάνει ακόμα πιο ερωτευμένους. 

Την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι ταξίδεψε στην Τήνο και μαζί τους ήταν και το αγαπημένο σκυλάκι τους.Η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης περνούν το πρώτο τους  καλοκαίρι μαζί και το χαίρονται αναλόγως. Δεν σταματούν να ζουν χαλαρές και όμορφες στιγμές στις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.

 Παράλληλα με τις εξορμήσεις τους ο Κωστής Μαραβέγιας συνεχίζει τις καλοκαιρινές του συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και η Τόνια Σωτηροπούλου να τον ακολουθεί πιστά σε όλες του τις εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Gala απαθανάτισε την Τόνια και τον Κωστή σε τρυφερές στιγμές σε παραλία της Τήνου, να απολαμβάνουν τις βουτιές τους και πολλά παιχνίδια με τον μικρό τετράποδο φίλο τους, την Στέλλα.

 

Να προσθέσουμε ότι μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι ο τραγουδιστής ακύρωσε τις συναυλίες που είχε προγραμματισμένες για Ρόδο , Λουτράκι και Χαλκίδα, ενώ ενημέρωσε το κοινό ότι τα έσοδα θα διατεθούν προς τους πληγέντες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ