«Τι γίνεται ρε μ@λ@κ@; Πες μου ότι μου κάνετε πλάκα»! - Οδύνη για τα δίδυμα κοριτσάκια

Τα δύο κοριτσάκια μάλιστα ήταν αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους που δεν τα άφησαν από κοντά τους μέχρι την τελευταία στιγμή

Χθες το βράδυ γράφτηκε ο τραγικός  επίλογος της υπόθεσης των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών, τα οποία αναζητούσαν οι γονείς τους μετά από την πυρκαγιά στην ανατολική  Αττική.

Η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας, έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και οι σοροί τους έχουν ταυτοποιηθεί από τις αρχές.

Τα δύο κοριτσάκια μάλιστα ήταν αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους που δεν τα άφησαν από κοντά τους μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η γιαγιά

Ο παππούς

 

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε συντετριμμένος ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είχε αναλάβει για λογαρισμό της οικογένειας τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Φίλος της οικογένειας ανέβασε επίσης στο Facebook την τραγική είδηση:

«Ο επίλογος γράφτηκε. Και οι 4 βρέθηκαν αγκαλιά. Ούτε ο θάνατος δεν μπόρεσε να τους χωρίσει»…

 

 

Ο ίδιος άνθρωπος μη μπορώντας να δεχθεί αυτό που έχει συμβεί σήμερα επανέρχεται με ένα post που ραγίζει καρδιές… Δημοσιεύει μια φωτογραφία με τα δίδυμα κορίτσια ως αγγελούδια. Όπως πραγματικά είναι δηλαδή στις ψυχές κάθε πολίτη… «Καλό  Παράδεισο ψυχούλες μου» γράφει η φωτογραφία και όσα προσθέτει ο φίλος της οικογένειας είναι συγκλονιστικά:

"Πολλά τα δάκρυα
Τι γίνεται ρε μαλάκα;
Δεν το πιστεύω,πες μου 
Ότι μου κάνετε πλάκα...

Αντίο αγάπες μου. Μαζί γεννηθήκατε,μαζί φυγατε. Ο κύριος Φίλιππος σας έχει στην αγκαλιά του και η κυρία Σοφία σας λέει καλαμπούρια με τη γαλήνια φωνή της. Αντίο."

 

 

Το πρωί της Παρασκευής οι γονείς τους βρέθηκαν στο νεκροτομείο της Αθήνας για να παραδώσουν στους ιατροδικαστές προσωπικά αντικείμενα της Σοφίας και της Βασιλικής, όπως κουκλάκια και ρούχα των δύο παιδιών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ