Ίδρυμα Ωνάση: Δωρεά 5 εκ. ευρώ για την ανακούφιση όσων έμειναν χωρίς σπίτια στο Μάτι και στη Κινέτα

Πολύτιμη οικονομική βοήθεια.

Οι πράξεις πρέπει να μιλούν σε τέτοιες περιπτώσεις και ο ελληνικός λαός ανταποκρίθηκε με πρωτοφανή τρόπο στις ανάγκες των πυρόπληκτων, όπως πολλές επιχειρήσεις, οργανίσμα, αλλά και ιδρύματα.

Ένα εξ αυτών το Ίδρυμα Ωνάση.

«Το Ίδρυμα Ωνάση, ανταποκρινόμενο στην επιτακτική ανάγκη ανακούφισης των ανθρώπων και των οικογενειών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Δυτική και την Ανατολική Αττική, δηλώνει «παρών» στην εθνική προσπάθεια αλληλεγγύης και ανακοινώνει την απόφασή του να στηρίξει την Πολιτεία με 5.000.000 ευρώ.
Η στήριξη θα διατεθεί για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών, σε συνεργασία με την Πολιτεία, στην προσπάθεια ανοικοδόμησης των πληγεισών περιοχών και γενικότερα την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην πατρίδα μας".

Μέσω της ανακοίνωσης του το Ίδρυμα Ωνάση εξέφρασε «τη βαθιά του θλίψη για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες και τους οικείους τους», έδωσε το παρών και εξέφρασε και πρακτκά ότι «σε στιγμές σαν κι αυτές δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν, μόνο να γίνουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ