Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Νέα τροπή στην υπόθεση των δίδυμων κοριτσιών

Αγωνία για την τύχη των 9χρονων, που διασώθηκαν αλλά εξαφανίστηκαν.

Αυξάνεται η αγωνία για τα δίδυμα 9χρονα κορίτσια που αγνοούνται από το βράδυ της Δευτέρας μετά την πυρκαγιά που σάρωσε το Μάτι.

Ο πατέρας τους που τα αναζητεί αγωνιωδώς τα αναγνώρισε σε τηλεοπτικό πλάνο τραβηγμένο στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου έφθαναν τα σκάφη που μετέφεραν κόσμο που είχε καταφύγει στη θάλασσα για να σωθεί από τις φλόγες. Ωστόσο έκτοτε η τύχη τους αγνοείται.

Η υπόθεση περιπλέκεται επειδή ο άνδρας με το μούσι που φαίνεται δίπλα στα δύο κορίτσια και σύμφωνα με τον καπετάνιο τα συνόδευε κάλεσε στο 100 για να δηλώσει ότι τα δύο παιδιά που εικονίζονται στο πλάνο είναι δικά του και τα άλλα δύο του κουμπάρου του.

Η αστυνομία τον αναζήτησε για να καταθέσει επισήμως για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας εμφανίστηκε στις Αρχές και επιβεβαίωσε ότι τα τέσσερα ανήλικα που συνόδευε ήταν τα δύο δικά του παιδιά και τα δύο παιδιά του κουμπάρου του.

Εφόσον οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν επισήμως από την αστυνομία, τότε τα δύο 9χρονα κορίτσια θα πρέπει να θεωρούνται αγνοούμενα από την ώρα της φωτιάς στο Μάτι, όπου βρίσκονταν μαζί με τους γονείς του πατέρα τους.

Αγωνιωδώς αναζητεί τα παιδιά του ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, ο οποίος αναγνώρισε τα δύο 9χρονα σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού.

Ο κ. Φιλιππόπουλος αναζήτησε στον τηλεοπτικό σταθμό το συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι τα δύο κορίτσια που είδε μέσα στο σκάφος ήταν οι κόρες του. Έκτοτε άρχισε να εκτυλίσσεται ένα θρίλερ, καθώς ούτε ο καπετάνιος του σκάφους, ούτε το λιμενικό επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τα συγκεκριμένα παιδιά.

Το Λιμενικό υποστηρίζει ότι τα δύο κορίτσια δεν έχουν καταγραφεί στη λίστα των διασωθέντων από πλωτά μέσα, ενώ ο καπετάνιος ανέφερε ότι δεν υπήρχαν ασυνόδευτα παιδιά στο σκάφος.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ