Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός για τη Θεσσαλονίκη

Πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό για τη Θεσσαλονίκη προκηρύσσει το Δ.Σ του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ».

Πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό για τη Θεσσαλονίκη προκηρύσσει το Δ.Σ του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ».

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι το επιθυμούν, από την Ελλάδα, την Κύπρο ή το εξωτερικό στέλνοντας ένα ποίημα με θέμα τη Θεσσαλονίκη στη Διεύθυνση του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου «Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο» Βαφοπούλου 3 Θεσσαλονίκη ΤΚ 54646.

Το ποίημα θα πρέπει να σταλεί σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίτυπα υπογεγραμμένα με το ψευδώνυμο του συμμετέχοντα, ενώ σε εσώκλειστο φάκελλο θα πρέπει να αναγραφούν τα στοιχεία του και το όνομά του (Επώνυμο, Όνομα, Διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail).

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου του 2012 και τα αποτελέσματα θα εκδοθούν μέσα στους πρώτους μήνες του 2013. Τα τρία καλύτερα ποιήματα που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από πανεπιστημιακούς , εκπροσώπους εκδοτών και λογοτεχνών, θα βραβευθούν σε ειδική τελετή στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, ενώ παράλληλα θα εκδοθεί ένας τιμητικός ποιητικός τόμος για τη Θεσσαλονίκη, με ποιήματα που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή. Το εκδοτικό μέρος του διαγωνισμού αναλαμβάνει ο εκδοτικός οίκος I Write.gr ΠΗΓΗ.


Πηγή: http://stelinarum.blogspot.gr/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ