Οι ανακοινώσεις των ομάδων για τις πυρκαγιές - Τα έσοδα του ΠΑΟΚ - Βασιλεία στους πληγέντες

Οι ομάδες για τις πυρκαγιές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανήρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική θέλοντας να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τα δεκάδες θύματα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και εξέφρασε τη θλίψη και την οδύνη της για τα θύματα στην Αττική, από τις φονικές πυρκαγιές. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας, που προκάλεσε το καταστροφικό έργο από τις πυρκαγιές στην Αττική», αναφέρει η ανακοίνωση των «πρασίνων».

ΑΕΚ

Μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, ανήρτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική θέλοντας να εκφράσει τα συλλυπητήρια της για τα δεκάδες θύματα. 

ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωση στoν επίσημο λογαριασμό του στο twitter, ο ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τις ζωές τους από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. H ανακοίνωση:
« Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φωτιές στην Αττική. Η οικογένεια του Δικεφάλου θα βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα. Ας προσευχηθούμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης!» Όλα τα έσοδα του αποψινού αγώνα ΠΑΟΚ- Βασιλέια στην Τούμπα θα διατεθούν για τους πληγέντες των πυρκαγιών.

SUPER LEAGUE

Την οδύνη της για τα θύματα που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Super League. 

Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνισθούν σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης και ο Άρης.

ΑΠΟΕΛ

Ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter έκανε ο ΑΠΟΕΛ, με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική: «Αχ Ελλάδα...τι μέρα σου ξημέρωσε. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών. Κουράγιο στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Οι προσευχές μας είναι για εσάς.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ