Ο ρεπόρτερ Κώστας Σαρικάς δεν άντεξε να μετράει απανθρακωμένους: Περιγράφει στο βίντεο τον εφιάλτη του ρεπορτάζ του (Βίντεο)

Ποιος μπορεί να μη λυγίζει σε τέτοιες στιγμές;

Και οι δημοσιογράφοι την ώρα του ρεπορτάζ λυγίζουν, είναι άνθρωποι και δεν αντέχουν τέτοιες τραγωδίες. Ειδικά οι ρεπόρτερ που έζησαν από κοντά σκηνές φρίκης και αντίκριζαν απανθρωκωμένους ανθρώπους, αλλά και οι παρουσιαστές που προσπαθούσαν να περιγράψουν και να μεταδώσουν αυτές τις συγκλονιστικές ειδήσεις σχετικά με τις πυρκαγιές.

Ο Κώστας Σαρικάς με συνεργείο του Alpha βρισκόταν στον Νέο Βουτζά για να καλύψει την καταστροφική φωτιά. Μία κραυγή πάγωσε τα πάντα: «Νεκρός!», φωνάζει ο δημοσιογράφος. Ο καμεραμάν σοκαρισμένος φωνάζει: «Όχι Θεούλη μου! Όχι Θεέ μου»! 

Στο πλατό του Alpha, ο Κώστας Σαρικάς περιέγραψε τον εφιάλτη, με δάκρυα στα μάτια: «Δυστυχώς, τον πρώτο νεκρό τον βρήκα εγώ με το συνεργείο του Alpha στον Νέο Βουτζά. Βλέπαμε τα δεκάδες καμμένα αυτοκίνητα και ασυνείδητα κοίταζα μέσα γιατί έλεγα «πώς οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βγουν…». Δυστυχώς, έπεσα πάνω σε έναν απανθρακωμένο άνθρωπο! Σοκαριστική εικόνα! Ήταν μέσα στο σκοτάδι, καπνοί παντού, φωτιά.

Δεν θέλω να περιγράψω παραπάνω την εικόνα, θα πω μόνο ότι καιγόταν ακόμα κι εκείνη την ώρα που τον είδα! Μετά δεν προλάβαινα να βλέπω πτώματα. Είδα τουλάχιστον οκτώ με τα μάτια μου και κάπου σταμάτησα γιατί δεν ήθελα να βλέπω άλλο αυτό το θέαμα. Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις άνδρες, γυναίκες κάτω, σε μια προσπάθεια να φύγουν».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ