Πάρτε ομπρέλα: Από τον καύσωνα και τους 40 βαθμούς στις βροχές και στις καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων, προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει από, σήμερα (23/07), τις απογευματινές ώρες, καθώς θα επηρεαστούν η Ήπειρος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς η δυτική Μακεδονία κι από το βράδυ -πιθανώς πρόσκαιρα- τα βορειότερα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου.

Την Τρίτη (24/07), θα επηρεαστούν -κυρίως τις βραδινές ώρες- η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία κι η Θράκη, τις πρωινές ώρες πιθανώς οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βόρειου κι ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς η Στερεά κι η Θεσσαλία.

Την Τετάρτη (25/07), τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν πρόσκαιρα όλα τα ηπειρωτικά.

Την Πέμπτη (26/07), θα επηρεαστούν κατά διαστήματα μέχρι και τις βραδινές ώρες η κεντρικής Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Εύβοια.

Όπως ενημερώνει η ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενώ η αστάθεια θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ