Η φωτογραφία της Αθηναίδας Νέγκα με το μωρό αγκαλιά: "Βλέπετε φοίνικα, κυτταρίτιδα... δεν βαριέσαι"

Η παρουσιάστρια έγινε πριν λίγο καιρό μανούλα.

Μπορεί στην φωτογραφία το σώμα της να φαίνεται αψεγάδιαστο, όμως σκεφτείτε πως γέννησε μόλις πριν 7 μήνες. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε μια φωτογραφία από την Σκόπελο, που κάνει διακοπές και έγραψε ένα μήνυμα με χιούμορ για την ίδια και όλες τις γυναίκες.

Γράφει: «εδώ βλέπετε έναν φοίνικα,δυο δέντρα,λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) έμενα,το μωρό και μια κοιλιά που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη. δεν θα πω πως είμαι σούπερ περήφανη ,θέλω να βελτιώσω κ να συμμαζέψω ο τι μπορώ κ ο τι μαζεύεται ,προς το παρόν όμως είμαι έτσι επίσης με δάγκωσε σφήκα χθες .καταπληκτική στιγμή .έχουν πρηστεί τα μάτια μου από την αλλεργία .πόνος ! «φανταστικές».υπολογίζω μέχρι το απόγευμα να αποκτήσω σούπερ δυνάμεις!»

 

εδω βλέπετε έναν φοίνικα,δυο δέντρα,λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) εμενα,το μωρό και μια κοιλια που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη. δεν θα πω πως ειμαι σούπερ περήφανη ,θελω να βελτιωσω κ να συμμαζέψω ο τι μπορώ κ ο τι μαζεύεται ,προς το παρόν ομως ειμαι ετσι επισης με δάγκωσε σφήκα χθες .καταπληκτικη στιγμή .εχουν πρηστεί τα μάτια μου απο την αλλεργία .πονος ! «φανταστικές» διακοπές.υπολογιζω μεχρι το απόγευμα να αποκτήσω σούπερ δυνάμεις! #postpregnancybody #44yearsoldmom #iloveskopelos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Το ενθαρρυντικό της μήνυμα ενέπνευσε πολλές γυναίκες και τα σχόλια ήταν θετικά! «Η κυτταρίτιδα στο μυαλό είναι το πρόβλημα! Ότι μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας καλό είναι ….χωρίς υπερβολές. Έχεις αγάπη γύρω σου κ αυτό είναι αρκετό από μόνο του!» έγραψε μια ακόλουθος της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ