Φώτο: Πως είναι το υπέροχο διαμέρισμα των Ariana Grande και Pete Davidsons

Ό,τι και να σκέφτεστε για τον αρραβώνα της Ariana Grande και του Pete Davidson που έγινε με ταχύτητα κομήτη, το σίγουρο είναι ότι το νέο τους διαμέρισμα είναι ένα από τα πιο μοντέρνα και καλαίσθητα σπίτια.

Σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός οι Ariana Grande και Pete Davidson ανακοίνωσαν δημόσια τη σχέση τους, έγιναν ένα από τα highlight του Instagram και αρραβωνιάστηκαν (με ένα δαχτυλίδι των 93.000 δολαρίων!). Τι έλειπε για να ολοκληρωθεί η… ώριμη αυτή σχέση; Μα φυσικά η αγορά ενός σπιτιού!

Το διαμέρισμα σχεδιάστηκε από το γραφείο των  αρχιτεκτόνων - συνεχιστών της αείμνηστης Zaha Hadid και κόστισε 16 εκατομμύρια δολάρια. Βρίσκεται στο Manhattan και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο σύγχρονες ανέσεις που μπορεί να βρει κάποιος στα σπίτι της Νέας Υόρκης.

Το πολυτελές διαμέρισμα έχει εμβαδόν  370τμ.,  5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και έχει θέα το Empire State Building. Το ζευγάρι αφιέρωσε χρόνο για να το επιπλώσει με γούστο . Μάλιστα εντοπίστηκαν να διαλέγουν τα επιπλα τους  παρέα στο Restoration Hardware της Νέας Υόρκης, λίγες μέρες αφότου η Ariana Grande πόσταρε στο Instagram ότι το νέο τους σπίτι δεν είχε έπιπλα.


Δεν είναι όμως μόνο του μέγεθος που εντυπωσιάζει
, καθώς το νέο κτίριο που θα φιλοξενεί από εδώ και πέρα το ζευγάρι έχει ανέσεις που θα σας κάνουν να μείνετε με ανοιχτό το στόμα. Περιλαμβάνει ένα από τα μοναδικά πριβέ IMAX σινεμά που με  12 θέσεις.

Περιλαμβάνει επίσης μια εσωτερική πισίνα 21 μέτρων που φωτίζεται από ένα απίστευτη  γυάλινη οροφή και δίνει έτσι την αίσθηση του εξωτερικού χώρου. Τέλος έχει έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο στο welness  με   spa και σάουνα, ένα γυμναστήριο.

 

one more for the queen. words can’t express what a real fucking treasure this one is

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pete Davidson (@petedavidson) στις

Τώρα που το διάσημο ζευγάρι βρήκε την «φωλιά» του, το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα διαρκέσει η σχέση τους στο χρόνο. 

 

happy birthday to the most precious angel on earth! you’re my favorite person that ever existed :) i love you sm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pete Davidson (@petedavidson) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ