Εξάγωνο Αφροδίτης - Δία: Ο έρωτας γιορτάζει σήμερα με κάθε τρόπο

Ποια ζώδια ευνοούνται.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, σήμερα (22/07), σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό κι έτσι ο έρωτας είναι στο επίκεντρο.

Επίσης, ευνοούνται οικονομικές συμφωνίες, ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα κι οι προτάσεις γάμου.

Τυχερά είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), του 2ου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Έρχονται άπειρες ευκαιρίες και πολύ εύνοια στον επαγγελματικό τομέα! Ανανεώνεσαι εμφανισιακά και αναζωογονείσαι!

Ταύρος: Έχεις λάμψη, άπειρες κατακτήσεις αν είσαι ελεύθερος και αν είσαι δεσμευμένος, παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο. Διασκέδαση, δημιουργικότητα, γονιμότητα και μπόλικη τύχη! 

Δίδυμος: Τύχη στη οικογενειακή ζωή και θερμότερες σχέσεις μέσα στο σπίτι θα έχεις! Θέματα σπιτιού ή ακινήτων βελτιώνονται και ένας έρωτας από το παρελθόν, επιστρέφει σε σένα!  

Καρκίνος: Έχεις τύχη και εύνοια σε μετακινήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! 

Λέων: Έχεις μεγάλη οικονομική εύνοια, αλλά και πολλές ευκαιρίες για σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής. Μακριά από οικονομικές και διατροφικές υπερβολές.

Παρθένος: Πολλές ευκαιρίες και ανέλπιστα χαρμόσυνες καταστάσεις έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα σε έρωτα και χρήμα! Αισιοδοξία και καλοπέραση!

Ζυγός: Θα έχεις, σύμφωνα με το oroskopos.gr, ψυχική και συναισθηματική πληρότητα, αλλά και έναν παρασκηνιακό έρωτα στη ζωή σου που θα σε συναρπάσει! 

Σκορπιός: Είσαι κοινωνικός, αγαπητός και έχεις πολύ τύχη στο φιλικό τομέα. Ένα όνειρο εκπληρώνεται!  

Τοξότης: Επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και έπαινοι έρχονται!  Απογειώνεις την κοινωνική σου εικόνα  και ίσω σε απασχολήσει ένας έρωτας μέσα από τη δουλειά!

Αιγόκερως: Έχεις αισιοδοξία, τύχη, κοινωνικότητα και πολλές ευκαιρίες να πετύχεις τους στόχους σου! Ευνοείσαι σε επαφές, γνωριμίες, μετακινήσεις και ταξίδια!

Υδροχόος: Το πάθος σου και η σεξουαλικότητα σου, σε κάνουν ακαταμάχητο! Σημαντικές ερωτικές αλλά και οικονομικές επιθυμίες πραγματοποιούνται!

Ιχθείς: Έρχονται πολύ όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος και αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία ξαφνική ευκαιρία για μία νέα σχέση!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ