Ο Αλέξης Κούγιας παίρνει κι άλλη ιστορική ομάδα μετά τη Λάρισα - Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση

Ποιος θα είναι ο προπονητής.

Ο Αλέξης Κούγιας επεκτείνει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, αφού μετά την ΑΕΛ, θα αναλάβει και τον Ιωνικό.

Συγκεκριμένα, χθες (20/07) πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση στην ομάδα της Νίκαιας, με τον Αλέξη Κούγια να δίνει το «παρών».

Αργότερα, βγήκε η ακόλουθη ανακοίνωση από τον πρόεδρο του ΑΟ Ιωνικού Νικαίας, Τάσο Αριστειδόπουλο: «Tο πρώτο βήμα έγινε, απόψε (σ.σ. χθες), στη Γενική Συνέλευση. Όσοι νόμιζαν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα εξαφανιζόταν στα αζήτητα του τοπικού, ατύχησαν. Με όλο το σέβασμο, ανακοινώνω το όνομα του Αλέξη Κούγια ως πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Καλώς όρισες, Αλέξη, στη Νίκαια, στην πόλη που θα σε λατρέψει ώς Σωτήρα της αγαπημένης μας ομάδας! Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο και μαζί σαν οικογένεια με όραμα και στόχους θα πάνε την ομάδα εκεί που ανήκει».

Ο Αλέξης Κούγιας, άλλωστε, σε δηλώσεις του στο sport24.gr, είχε αναφέρει: «Είναι γνωστό ότι είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, την οποία δεν επιθυμώ με τίποτα να πουλήσω. Όμως χρειαζόμουν μια ομάδα στην Αθήνα, αλλά όχι μια οποιαδήποτε ομάδα. Ήθελα μια ομάδα με κόσμο και γήπεδα, ώστε να μπορώ να συνδέσω αυτές τις δυο ομάδες. Ήδη θα φύγουν αρκετοί παίκτες από την ΑΕΛ και θα κατέβουν στον Ιωνικό. Θα φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας ώστε ο Ιωνικός να βρει το δικό του δρόμο. Πρόεδρος θα είναι ο γιος μου ο Χρήστος. Θα είναι μάλιστα ο νεότερος πρόεδρος στην Ελλάδα. Είναι 16 ετών και πάει Β' Λυκείου στο Κολέγιο Αθηνών».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ρόστερ θα ενισχυθεί με δανεικούς από την ΑΕΛ και στον πάγκο θα κάτσει ο Σίνισα  Γκόγκιτς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ