Η Έλενα κι εγώ κάναμε Brazilian Keratin στον εξπέρ Ιωάννη Αγγελόπουλο - Θα ξενοιάσουμε για όλο το καλοκαίρι (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόρη μου η Έλενα και εγώ επισκεφθήκαμε το νέο κομμωτήριο και ναυαρχίδα της Αngelopoulos hair στην Κηφισιά.

Γνώρισαμε το ένα από τα δύο αδέλφια, τον Ιωάννη Αγγελόπουλο πριν από μερικά χρόνια και το πάθος αλλά και η εξειδίκευση του στην ισιωτική μαλιών την γνωστή ως Brazilian keratin μας φέρνει ξανά και ξανά κοντά του.


Ενόψει των διακοπών του καλοκαιριού μάλιστα αποφασίσαμε μαμά και κόρη να απαλλαγούμε από το ατίθασο σγουρομαλλί μετά το κολύμπι και αφεθήκαμε στα χέρια των επονομαζόμενων «βασιλιάδων « της κερατίνης.

Eυχάριστο, μοντέρνο και λειτουργικό το νέο κατάστημα ακριβώς στη γωνία Χαρίλάου Τρικούπη και Τατοΐου Μέσα σε 1.30 ώρες είμαστε "καινούργιες".


Λίγα λόγια για τους κομμωτές Αγγελόπουλους

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 από τον Αγγελόπουλο Χρήστο και τη Τζούλη Αγγελοπούλου με την επωνυμία «Κομμώσεις Αγγελόπουλος». Μετά από σπουδές στην Κομμωτική Ακαδημία της Λωζάνης και στη σχολή Vidal Sassoon αντίστοιχα, ξεκίνησαν το πρώτο τους κομμωτικό σαλόνι στην Πλατεία Βικτωρίας.

Το 1976 ο Χρήστος Αγγελόπουλος, με 97 συνεχείς ώρες κουρέματος (270 άτομα), σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ και καταχωρείται στο βιβλίο Guinness. Το 1997, με την επωνυμία “Angelopoulos Hair Company”, ανοίγουν το σαλόνι της Κηφισιάς μαζί με τα παιδιά τους Ιωάννη και Νικόλα, αφού πλέον είχαν ολοκληρώσει κι εκείνα με τη σειρά τους τις κομμωτικές σπουδές τους στο εξωτερικό.


Αργότερα, το 2005 άνοιξαν και το επόμενο σαλόνι στη Νέα Μάκρη. To 2008 τα αδέρφια Αγγελόπουλοι γνώρισαν σε ένα ταξίδι τους στην Αμερική την επαναστατική θεραπεία λείανσης που έκανε και κάνει ακόμα θραύση στο Hollywood.

Έτσι, τo 2009 γίνονται αντιπρόσωποι μίας από τις καλύτερες παγκοσμίως εταιρείες για κερατίνες μαλλιών, τη Nanocure Brazilian Keratin Chocolate Complex και αρχίζουν να εκπαιδεύουν και να προμηθεύουν κομμωτήρια στην Ελλάδα.

Το 2013 ανοίγουν στο Χαλάνδρι το πρώτο κομμωτήριο αποκλειστικά για ισιωτικές θεραπείες. Το 2014 συνεχίζουν τη νέα τάση και δημιουργούν κομμωτήρια σε όλη την Αθήνα αποκλειστικά για Brazilian Keratin Treatment, εφαρμόζοντας δεκαπέντε διαφορετικές θεραπείες λείανσης, ιδανικές για όλους τους τύπους μαλλιών.


Το 2016 ξεκινούν δίκτυο franchise σε όλη την επαρχία και αποκτούν  την αποκλειστική αντιπροσωπεία σε Ελλάδα και Κύπρο της Βραζιλιάνικης Sweet Professional, της πιο καινοτόμας εταιρείας στον κόσμο για θεραπείες μαλλιών.


Χρήστος: Σπούδασε στην κομμωτική ακαδημία της Λοζάνης και έλαβε μέρος σε διαγωνισμούς ως διαγωνιζόμενος και ως κριτής
Τζούλη: Δούλεψε δίπλα στον Χρήστο Αγγελόπουλο και μαζί παρακολούθησαν σεμινάρια σε Ευρώπη και Αμερική.
Νικόλας: Σπούδασε και δούλεψε στην Ουαλία στην ακαδημία του SIMON Contsantinou αργότερα συνέχισε την μετεκπαίδευση του στη Μεγάλη Βρετανία στην ADVANCED ACADEMY VIDAL SASSOON και μετά στην Ολλανδία δίπλα στον art director Michael Karpathio! Σήμερα είναι στην Ελλάδα και δουλεύει με τον αδερφό του Ιωάννη Αγγελόπουλο στα σαλόνια τους με την ονομασία Angelopoulos Haircompany
Ιωάννης: Σπούδασε τη κομμωτική τέχνη Λονδίνο στην φημισμένη σχολή VIDAL SASSOON ACADEMY στην οποία αποφοίτησε το 1999 σε αυτό το διάστημα δούλεψε δίπλα στον yioti panayiotou creative director of colour του Vidal Sassoon όπου δίπλα του συμμετείχε σε london fashon week και σε πολλά κεφάλια της καλής κοινωνίας του Λονδίνου, αργότερα δούλεψε στην Ολλανδία, Αμστερντάμ για τα γνωστά σαλόνια του Micheal Karpathios, σήμερα είναι στην Ελλάδα και δουλεύει με τον αδερφό του Νικόλα Αγγελόπουλο στα σαλόνια τους με την ονομασία Angelopoulos Haircompany όπου τους εμπιστεύονται τα μαλλιά τους πολλοί Έλληνες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, και επιχειρηματικό χώρο! 

 

Πληροφορίες

Το site: angelopouloshair.gr

To facebook: facebook.com/AngelopoulosHair

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 21 0807 0187

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ