Απλόχερα με αγάπη και πολλές ευχές «γέμισαν» τη Μαρίνα Πατούλη φίλοι και συνεργάτες στην εκδήλωση για την ονομαστική της εορτή

Ευδιάθετη, μαζί με τον σύζυγό της Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη, και τον γιο τους Αλέξανδρο, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους της, ανθρώπους που την αγαπούν και τη στηρίζουν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στον αυτοδιοικητικό στίβο. 

Ευχές για την ονομαστική της εορτή από εκπροσώπους της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, της εκπαιδευτικής κοινότητας, συλλόγων και φορέων από τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, μέλη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, συνδημότες, αγαπημένους συνεργάτες και φίλους δέχθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, σε μια όμορφη βραδιά που πραγματοποίησε στον γνωστό πολυχώρο Maamaya στην Πεύκη. 

Αναγνωρίζοντας την έως σήμερα δραστηριοποίησή της στα κοινωνικά και τοπικά δρώμενα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, οι ευχές όλων, πέραν από προσωπικές και οικογενειακές, εστίαζαν στο να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, στον συνάνθρωπο και στην πόλη της, χωρίς να λείψουν και οι ευχές για καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της.

Τη βραδιά διάνθισε μουσικά με το σαξόφωνό του ο Λυκοβρυσιώτης Μάρκος Καραβάς, ενώ με τον δικό τους τρόπο ευχήθηκαν στην κυρία Πατούλη, ο ΣΤΑΝ και oι REC που έδωσαν μια ευχάριστη καλοκαιρινή μουσική νότα στη γιορτή.

Ευχαριστώντας όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, η κυρία Πατούλη, δήλωσε:
 «Σας ευχαριστώ όλες και όλους, και καθέναν από εσάς ξεχωριστά, που με τιμήσατε με την παρουσία σας. Η αγάπη σας με συγκινεί και με γεμίζει με δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στους συνανθρώπους μου, στην πόλη μου, στα παιδιά μας. Κυρίως στα παιδιά μας που είναι το μέλλον μας και πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας. Μαζί με την ομάδα μου είμαστε κοντά στην κοινωνία, καταγράφουμε τον παλμό της, αφουγκραζόμαστε τους πολίτες και προχωράμε. Οι πολίτες και καθένας από εσάς ξεχωριστά είστε η έμπνευση και η κινητήριος δύναμή μου».

Την κυρία Πατούλη τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι από τον χώρο της πολιτικής, όπως ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, η Πολιτευτής της Ν.Δ. Β’ Αθηνών Μαριάννα Καφετζή, ο Πολιτευτής Β΄ Αθηνών Σωτήρης Ησαΐας, ο πρώην Πρόεδρος Β4 ΝΟΔΕ Νίκος Αδαμόπουλος, από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, όπως ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σοφρώνης, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Δημόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης, Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος, ο Αντιδήμαρχος Μεταμόρφωσης Φώτης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΕΤΤΑ και πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΕΤΑ και πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Κατραμάδος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Νότα Σοκορέλη, Κώστας Μπαλδεράνος, και Τάσος Μαυρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης Θωμάς Καλογεράκος, από τον Όμιλο για την UNESCO, όπως ο πρεσβευτής Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Νίκος Παπαδάκης, το μέλος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Οδύσσεια Κωνσταντουρά, η εκπρόσωπος Ομίλου για την UNESCO Νοτίων Προαστίων Σούλα Κοκολέτσου, από συλλόγους και φορείς όπως η Πρόεδρος της Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» Μαρία Γιαννίρη, o Πρόεδρος του Συλλόγου «Αριστοτέλης» Λευτέρης Γιαννουλόπουλος, ο Πρόεδρος Α.Ο.

Πεύκης Σταύρος Μονεμβασιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητών «Τάλως» Αθηνά Πετρουλάκη, ο πρώην Πρόεδρος ΑΟΒ Λυκόβρυσης Κώστας Διαμαντής, από τον χώρο του αθλητισμού – πολιτισμού, όπως ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Στράτος Σιωπήλης, ο διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, η ηθοποιός Χριστίνα Αλούπη, από την ιατρική και επιστημονική κοινότητα όπως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας Θανάσης Κατσίκης, ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, ο δερματολόγος Χριστόφορος Τζερμιάς, ο πλαστικός χειρουργός Στέλιος Αγγελίδης, ο οφθαλμίατρος Γιάννης Δατσέρης, ο ωτορινολαρυγγολόγος Πάνος Κανέλλος, η καρδιολόγος Μαρία Λευθεριώτη, ο οδοντίατρος Λεωνίδας Μακρής, ο ορθοπεδικός Βασίλης Γκλέζος, ο ιατρός Κάρολος Παχίδης, ο παιδίατρος Αναστάσιος Κοντογιάννης, ο φαρμακοποιός Άκης Στεφανογιάννης, ο μηχανικός Άγγελος Μουρούτσος, ο μηχανικός Δημήτρης Χρυσοσπάθης, από τον χώρο της δημοσιογραφίας, όπως ο εκδότης της εφημερίδας «Χτύπος» Αντώνης Κατωπόδης, ο εκδότης του αυτοδιοικητικού site Enypografa.gr Θάνος Σταθόπουλος, ο διευθυντής του περιοδικού «ΟΚ» Νίκος Γεωργιάδης, η δημοσιογράφος του STAR Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η δημοσιογράφος του Epsilon TV Δέσποινα Βλεπάκη, η δημοσιογράφος Μαρία Παπαπαναγιώτου, ο δημοσιογράφος του Antenna Θανάσης Βάγιος, η δημοσιογράφος του Epsilon TV Ξανθίππη Βουτσαλά, η δημοσιογράφος από το Αθμόνιο Βήμα Αρχοντία Αναστασοπούλου. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ