Αυτά είναι τα παρατσούκλια των royals! Πως αποκαλεί ο μικρός πρίγκιπας George την προγιαγιά βασίλισσα Ελισάβετ & ποιος είναι ο... Gary;

Τα παρατσούκλια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μόλις αποκαλύφθηκαν!

Η πρώτη που απέκτησε... παρατσούκλι στη βασιλική οικογένεια ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, όταν ακόμη ο πρίγκιπας William ήταν μικρός.

Ο μικρός- τότε- πρίγκιπας αποκαλούσε την γιαγιά του... "Gary", καθώς δεν μπορούσε να την πει ακόμη "Granny" (γιαγιά δηλαδή) και έτσι η 92χρονη σήμερα βασίλισσα απέκτησε ένα από τα παρατσούκλια της.

Σήμερα, ο μικρός πρίγκιπας George- γιος του William- αποκαλεί την βασίλισσα προγιαγιά του Gan-Gan!

Ένα ακόμη παρατσούκλι της βασίλισσας είναι "Lilibet", ενώ ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, αναφερόταν συχνά στην βασίλισσα ως "sausage" ("λουκάνικο"), ενώ αποκαλείται και "Mama" από πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Και η... νεοεισαχθείσα στην βασιλική οικογένεια Meghan Markle, όμως, έχει ήδη το δικό της παρατσούκλι.

Της το έδωσε ο πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος και είναι "Tungsten",  βολφράμιο δηλαδή στα ελληνικά, από το ομώνυμο μέταλλο.

Ο Κάρολος αποκαλεί έτσι την Meghan, καθώς είναι σκληρή όπως το εν λόγω μέταλλο, ενώ σύμφωνα με βασιλικές πηγές "Ο Κάρολος θαυμάζει την Meghan για την δυναμική της και την στήριξη που παρέχει στον Harry. Αυτό το προσωνύμιο έχει γίνει ένας όρος αγάπης".

Ακόμη, ο πρίγκιπας Harry έχει από τα νεανικά του χρόνια το παρατσούκλι "Spike", ενώ οι φίλοι της συζύγου του Meghan, τον αποκαλούν "Hazza", όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο πρίγκιπας William είχε επιλέξει από τα φοιτητικά του χρόνια το όνομα "Steve", ώστε να κρύβει την πραγματική του ταυτότητα, ενώ με την σύζυγό του, Kate Middleton, αποκαλούν ο ένας τον άλλο "Αγάπη μου" και "Μωρό μου".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ