Η Όπρα Γουίνφρεϊ έγινε ακόμη πιο πλούσια με επιχείρηση για υγιεινό φαγητό - Κι ας πολεμάει την παχυσαρκία της χρόνια

Νέο επιχειρηματικό βήμα.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ επένδυσε ένα σημαντικό ποσό, το οποίο δεν αποκαλύφθηκε, στην εταιρεία «True Food Kitchen» που ετοιμάζει υγιεινά πιάτα.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα με υγεινό φαγητό αναμένεται να διπλασιάσει τα καταστήματά της τα επόμενα χρόνια και να φτάσει τα 46 στις ΗΠΑ.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς ως εταιρεία που την έχουμε» κι αποκάλυψε ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ θα έχει ενεργό ρόλο στη χάραξη της στρατηγικής.

Η «βασίλισσα» των αμερικανικών media δήλωσε εντυπωσιασμένη από την «True Food Kitchen»: «Όταν έφαγα για πρώτη φορά στην True Food Kitchen, εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από το πάθος της ομάδας για υγιεινή διατροφή και φυσικά, από το νόστιμο φαγητό, που κατάλαβα πως θα ήθελα να ήμουν μέρος του μέλλοντος της εταιρείας».

Η εν λόγω εταιρεία, τα κέρδη της οποίας ανέρχονται σε 170 εκατ. δολάρια ετησίως, ανανεώνει το μενού της τέσσερις φορές τον χρόνο και περιλαμβάνει πιάτα για χορτοφάγους, vegan, ακόμα και χωρίς γλουτένη.

Η Όπρα κι η παχυσαρκία

Η Όπρα Γουίνφρεϊ έχει επενδύσει και στο παρελθόν σε εταιρεία με υγιεινή διατροφή.

Η Weight Watchers International Inc. ήταν ένα βήμα πριν από τη χρεοκοπία, όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα διατροφής της κι έτσι προστέθηκαν άνω από 400 εκατομμύρια δολάρια στην καθαρή αξία της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ