Πώς επηρεάζεται η ερωτική σου ζωή από το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου στις 14 Ιουλίου - Ποιοι είναι οι ευνοημένοι

Τι προβλέπουν τα άστρα.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο κι ο Κρόνος στον Αιγόκερω. Οι δύο πλανήτες σχηματίζουν τρίγωνο, στις 14 Ιουλίου, κι επηρεάζουν άμεσα την ερωτική ζωή σου, καθώς υπάρχει αισιοδοξία και περιθώριο για δημιουργία ή επισημοποίηση σοβαρών σχέσεων. Ευνοημένοι φαίνεται πως είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, καλύτερη απόδοση στη δουλειά, βελτίωση της εμφάνισης σου, μπορείς να περιμένεις!

Ταύρος: Εύνοια σε θέματα έρωτα, διασκέδασης, παιδιών, δημιουργικότητας, γονιμότητας  και εκπλήρωση ουσιαστικών ερωτικών επιθυμιών, θα έχεις!

Δίδυμος: Έρχονται θετικά και μόνιμα αποτελέσματα στις προσπάθειες, που έχουν να κάνουν με σπίτι και οικογένεια! Αν επίσης βρίσκεσαι στην προσπάθεια επανασύνδεσης, να περιμένεις επιτυχία!  

Καρκίνος: Έντονη ουσιαστική κοινωνικότητα και πολλές εποικοδομητικές επαφές, γνωριμίες και μηνύματα, θα έρθουν! Επίσης οι σχέσεις με τα αδέρφια βελτιώνονται!

Λέων: Έχεις τώρα την δυνατότητα να σταθεροποιήσεις μία ερωτική σχέση, να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά προβλήματα που την αφορούν, αλλά και να προχωρήσεις σε επίλυση οικονομικών θεμάτων!

Παρθένος: Οι προσπάθειες σου ανταμείβονται σε κάθε τομέα και επιτέλους μπορείς και σταθεροποιείς πολλές σημαντικές για σένα σχέσεις! Επιτυχία ουσιαστική σε έρωτα και χρήμα!

Ζυγός: Ανεβαίνει η ψυχολογία σου, η λογική σου λειτουργεί καλύτερα και, σύμφωνα με το oroskopos.gr, ξεχνάς παρελθοντικές πληγές! Σκέφτεσαι πολύ πιο ώριμα όσον αφορά έναν παρασκηνιακό έρωτα!

Σκορπιός: Μπορείς να περιμένεις ευχάριστες και ουσιαστικές στιγμές με φίλους!  Ένα όνειρο πραγματοποιείται τώρα!

Τοξότης: Πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον ερωτικό, για να πραγματοποιήσεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου και την σταθεροποίηση τους!

Αιγόκερως: Προσγειωμένη αισιοδοξία και χαρά υπόσχονται οι ημέρες, σε όλες σου τις επαφές και μετακινήσεις, όπως και πολλές σημαντικές νέες γνωριμίες!

Υδροχόος: Εκμεταλλεύσου τις ημέρες για καυτές αισθησιακές στιγμές, ικανοποίηση των βαθύτερων συναισθημάτων και βελτίωση των οικονομικών σου.

Ιχθείς: Ευκαιρία για σταθεροποίηση της σχέσης σου ή και επισημοποίησης αυτής! Αν είσαι ελεύθερος μία νέα σχέση είναι κοντά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ