Για μένα μακράν η πιο sexy εμφάνιση της Meghan Markle- Θα κοκκινίσει η Βασίλισσα Ελισάβετ (ΦΩΤΟ)

Harry και Meghan έκλεψαν τις εντυπώσεις στη διήμερη επίσκεψή τους στο Δουβλίνο...

Το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό, μετά τον γάμο τους, πραγματοποίησαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ, στην Ιρλανδία.

Μάλιστα, στη διήμερη επίσκεψή τους στο Δουβλίνο, η Αμερικανίδα Meghan επέλεξε να φορέσει ίσως το πιο sexy φόρεμα που έχει φορέσει ποτέ μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η 36χρονη σύζυγος του Harry, που φαίνεται πως αρέσκεται στο να σπάει το πρωτόκολλο, επέλεξε για την δεύτερη ημέρα της επίσκεψη στο Δουβλίνο και την συνάντηση με τον πρόεδρο Higgins και την σύζυγό του, ένα midi φόρεμα Roland Mouret.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ρούχο ήταν τόσο εφαρμοστό που διαγραφόταν το σουτιέν της- κάτι που δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι είναι ανεπίτρεπτο για μία Δούκισσα!

Κατά τα άλλα, η Meghan ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους Ιρλανδούς, έπαιξε με τα σκυλιά του προεδρικού ζεύγους, συνομίλησε με την σύζυγο του προέδρου, Sabina και μοίρασε χαμόγελα στους πάντες!

Στη συνέχεια, δε, αποχωρίστηκε το φόρεμά της για ένα κομψό Givenchy κοστούμι, όταν μαζί με τον Harry, επισκέφθηκαν μουσεία, συνομίλησαν με τον κόσμο και βρέθηκαν στο στάδιο Croke Park της πόλης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο κεντρικό slideshow!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ