Μπράβο Ντορέττα! Ανήρτησε συγκινητική αφίσα ευαισθητοποίησης κατά του bullying μεταξύ μαθητών

Ποστάρισμα με νόημα!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδειξε την συγκίνησή και την ευαισθητοποίηση της στο θέμα του σχολικού εκφοβισμού και της καταπίεσης που βιώνουν πολλά μικρά παιδιά με αποκορύφωμα την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη που δεν άντεξε το bullying που δεχόταν από κάποιους συμμαθητές του. 

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: Μην φοβάσαι .Μίλα .Μίλα στους γονείς σου .Στην μαμά σου .Στον μπαμπά σου .Στους καθηγητές σου .Μην αφήνεις κανέναν να σε μειώνει,να σε πληγώνει,να σε εκφοβίζει .Αυτοί είναι πιο αδύναμοι από σένα .Θα τους βοηθήσεις αν μιλήσεις να γίνουν καλύτεροι.Να καταλάβουν ..
Κι εσυ που βλέπεις κάποιους να φέρονται άσχημα στους συμμαθητές σου ,μίλα .Μην στέκεσαι απλός παρατηρητής .Μην φοβάσαι !
Λυπάμαι τόσο πολύ..
#stopbullying

Δείτε τη φωτογραφία

 

Μην φοβάσαι .Μίλα .Μίλα στους γονείς σου .Στην μαμά σου .Στον μπαμπά σου .Στους καθηγητές σου .Μην αφήνεις κανέναν να σε μειώνει,να σε πληγώνει,να σε εκφοβίζει .Αυτοί είναι πιο αδύναμοι από σένα .Θα τους βοηθήσεις αν μιλήσεις να γίνουν καλύτεροι.Να καταλάβουν .. Κι εσυ που βλέπεις κάποιους να φέρονται άσχημα στους συμμαθητές σου ,μίλα .Μην στέκεσαι απλός παρατηρητής .Μην φοβάσαι ! Λυπάμαι τόσο πολύ.. #stopbullying

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ