Άνθιμος Ανανιάδης: Κάνω ό,τι μπορώ για να είμαστε μία οικογένεια- Ατυχές το συμβάν με την Μαρία Νεφέλη

"Ατυχές περιστατικό" χαρακτήρισε την πρόσφατη έντονη διένεξη του ζευγαριού η πλευρά του Άνθιμου Ανανιάδη.

Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη διένεξη που είχε με την μητέρα του παιδιού του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, εξέδωσε η πλευρά του Άνθιμου Ανανιάδη.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που απέστειλε το γραφείο τύπου του Άνθιμου Ανανιάδη «Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια. Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιου του  και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του...».

Παράλληλα, η ανακοίνωση εξέφραση την παράκληση «να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπουν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθουν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο, χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ