Παρά την παρουσία Βασιλιά & Βασίλισσας του Βελγίου κέρδισαν οι Γάλλοι στα ημιτελικά του Μουντιάλ- Καταχαρούμενος ο Μακρόν (ΦΩΤΟ)

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου παρέστη στον χθεσινό αγώνα της εθνικής τους ομάδας με την Γαλλία για τα ημιτελικά του Μουντιάλ...

Η Εθνική ομάδα του Βελγίου έφτασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας και ο βασιλιάς Φιλίπ μαζί με την βασίλισσα Ματίλντ βρέθηκαν στην Αγία Πετρούπολη για να εμψυχώσουν την ομάδα.

Παρά τον ενθουσιασμό των γαλαζοαίματων οι Βέλγοι δεν τα κατάφεραν, μετά από έναν εντυπωσιακό- ωστόσο- αγώνα και ηττήθηκαν με 1-0 από τους Γάλλους.

Ο Γάλλον πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος έδωσε επίσης το "παρών" στον αγώνα, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ενθουσιασμένος, ενώ κατά την διάρκεια του ματς συναντήθηκε στις κερκίδες των επισήμων με το βασιλικό ζεύγος, συνομιλώντας σε θερμό κλίμα.

Μετά το τέλος του αγώνα, με φωτογραφία που ανήρτησαν στο instagram, Φιλίπ και Ματίλντ τόνισαν πως μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν δυσάρεστο για τους Βέλγους, ήταν όμως ένας εντυπωσιακός αγώνας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ