Τα ζώδια παντρεύονται: Ποια είναι για οικογένεια και ποια βασίζονται στο σεξ

Η αστρολογική... εξήγηση του γάμου

Ο γάμος δεν έχει για όλους τους ανθρώπους την ίδια σημασία επομένως λειτουργούν διαφορετικά μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

Ομοίως και τα ζώδια: Κάποια έχουν φτιαχτεί για οικογένεια, κάποια αγαπουν πραγματικά και κάποια τα δίνουν όλα στον σεξουαλικό τομέα.

Αναλυτικά:

Κριός: Παραδοσιακός και αφοσιωμένος στην οικογένεια! Ωστόσο η τάση του για αρχηγική τάση φέρνει ανισορροπία στο γάμο! Η οξυθυμία του φέρνει καυγάδες αλλά το πάθος και ο ερωτισμός του δεν αφήνει τον γάμο να βαλτώσει ποτέ! 

Ταύρος: Εδώ ο γάμος χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, αισθησιασμό και ερωτική πίστη! Η τάση όμως του Ταύρου για συνεχή προγραμματισμό και η αγάπη του για την συνήθεια, ρουτινιάζει και βαλτώνει την σχέση!  

Δίδυμος: Ένας γάμος που στηρίζεται στην σωστή επικοινωνία και στην ανανέωση! Είναι σίγουρα μία σχέση που ποτέ δεν βαριέσαι, όμως μέσα στο γάμο σταδιακά χάνεται το πάθος και η επιθυμία, ενώ τα ξενοκοιτάγματα είναι γεγονός!  

Καρκίνος: Ιδανικός σύζυγος για οικογένεια! Ωστόσο ως σύντροφος-σύζυγος είναι αρκετά ανασφαλής, ανώριμος, γκρινιάρης και καταπιεστικός!

Λέων: Ένας γάμος γεμάτος διασκέδαση, πάθος και πολλή αγάπη! Η εμμονή όμως του Λέοντα για επιβολή και η ανάγκη του για διαρκή επιβεβαίωση, φέρνει κόντρες που χαρακτηρίζονται από εγωισμό! 

Παρθένος: Ένας σύζυγος κουβαλητής, ήρεμος, που φροντίζει για όλα στο σπίτι αλλά και τον σύντροφο του! Η τελειομανία του, η κατά καιρούς ψυχρότητα του και η τάση του για κριτική, επισκιάζουν τον συναισθηματισμό και την συντροφικότητα! 

Ζυγός: Ιδανικός σύζυγος σε θέματα συμπεριφοράς αφού διακρίνεται από συναισθηματισμό, αρμονία, κατανόηση, αγάπη και φροντίδα! Η τάση του όμως για παράλληλες ερωτικές ιστορίες, κατά καιρούς, φέρνει προβλήματα στο ζευγάρι! 

Σκορπιός: Σύζυγος που αγαπά βαθιά, αληθινά και παντοτινά! Η σεξουαλική ζωή σπάνια ρουτινιάζει, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η παθολογική του ζήλια όμως και η τάση του να χειραγωγεί, φέρνει τα προβλήματα...

Τοξότης: Ένας σύζυγος πέρα από τα συνηθισμένα. Δεν του λέει τίποτα η ταμπέλα του γάμου και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στον εαυτό του, επειδή απλά είναι παντρεμένος. Γι’αυτό ενώ πρόκειται για έναν γάμο με ενθουσιασμό και χαρά, η επιπολαιότητα και η τάση για ανεξαρτησία, φέρνει εντάσεις! 

Αιγόκερως: Ο γάμος για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντικός θεσμός, αφού σέβεται τις παραδόσεις. Θέλει την ιδανική οικογένεια, τον ιδανικό σύζυγο και να είναι απόλυτα αποδεκτός ο γάμος του από το κοινωνικό σύνολο! Η σκληρότητα και η δογματικότητα του είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν προβλήματα!

Υδροχόος: Ένας γάμος διαφορετικός αλλά απόλυτα απολαυστικός. Αν ο σύζυγος του Υδροχόου αποδεχτεί την τάση του για ανεξαρτησία, την κόντρα και την ανάγκη του να έχει και φιλική σχέση με τον σύντροφο, όλα θα πάνε τέλεια! 

Ιχθείς: Σύντροφος που προσφέρει συναίσθημα και ψυχικό δέσιμο στο γάμο! Λατρεύει να ικανοποιεί τις ανάγκες του συζύγου του. Ωστόσο η τάση του Ιχθύ για ψέμα, είναι το κύριο ελάττωμα του ως σύζυγος!