"Βρε σαν ποια μοιάζει..." η ομοιότητα αυτής της γυναίκας με τη Rihanna είναι τρομακτική! - "Έριξε" τα social media (φωτο)

«Η ομοιότητα με την Rihanna ήταν θειο δώρο» λέει η Renne

Βρε σαν ποια μοιάζει... σαν ποια μοιάζει… αναρωτιόταν ο Τζανετάκος όταν είδε την Αλίκη ντυμένη «Σήφη» στην ταινία η «νεράιδα και το παλικάρι». Το ίδιο αναρωτιούνται και οι χρήστες των Social Media, όταν βλέπουν τις φωτογραφίες που αναρτούν στο Instagram και στο facebook, οι «σωσίες» των διάσημων, στήνοντας «μάχες» μεταξύ τους για το ποιος μοιάζει περισσότερο σε ποιον. Τα σκήπτρα σε αυτή την μάχη κρατάνε οι σωσίες των Καρντάσιαν

 

 

Αυτή τη φορά τα νερά του internet ταράζει ένα πανέμορφο μοντέλο από την Ινδία , η Renne Kujur . Η ομοιότητα της με τη Rihanna, είναι απίστευτη!

 

 

«Γέλασα την πρώτη φορά που μου είπαν ότι μοιάζω με την Rihanna αλλά σε λίγο καιρό όλοι έλεγαν το ίδιο», είπε η ίδια στους Hindustan Times.

 

 

 

 

Η ομοιότητα της Renne με την Rihanna, άνοιξε τις κλειστές για εκείνη πόρτες του  μόντελινγκ. 

 

 

 

 

Το σκούρο χρώμα της ήταν η αιτία για να μην της δίνουν δουλειές. Όταν όμως φωτογράφοι και ατζέντηδες αντιλήφθησαν την ομοιότητα της με το ίνδαλμα της μουσικής σκηνής αυτό άλλαξε όπως αναφέρει το allure.

 

 

 

 

 

 

«Η ομοιότητα με την Rihanna ήταν θειο δώρο» λέει η Renne, που τώρα έχει φτιάξει και λογαριασμό στο instagram ως «σωσίας» της Rihanna.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ