Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Atlantica Dreams Resort: Η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή έλευση στη Ρόδο - Άνεση & μοντέρνα αρχιτεκτονική για τις πιο luxury διακοπές με θέα στο Αιγαίο

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε γραφική τοποθεσία στο Γεννάδι της Ρόδου και άνοιξε τις πόρτες του στις 21 Ιουνίου 2018

Την έναρξη της λειτουργίας του Atlantica Dreams Resort, ανακοίνωσε ο όμιλος, κυπριακών συμφερόντων Atlantica Hotels & Resorts το οποίο θα λειτουργήσει ως "TUI Sensatori Resort Atlantica Rhodes", ως μέρος της αναπτυξιακής στρατηγικής του.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε γραφική τοποθεσία στο Γεννάδι της Ρόδου και άνοιξε τις πόρτες του στις 21 Ιουνίου 2018.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, τα 304 δωμάτια και σουίτες συνδυάζουν άνεση με μοντέρνα αρχιτεκτονική και διαθέτουν δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες, δωμάτια με μπάνιο και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στις πισίνες, την παραλία ή τους κήπους. Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει 14 διαφορετικούς χώρους εστίασης που προσφέρουν διαφορετικές γευστικές εμπειρίες στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

“Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση της ομάδας μας έχει αποδειχθεί στο παρελθόν και συνεχίζει να αντικατοπτρίζει την ιστορία, τις υπηρεσίες και τις αξίες της εταιρείας. Αυτές οι αξίες έχουν διακρίνει την ομάδα για πάνω από τρεις δεκαετίες και έχουν καθιερώσει την Atlantica ως μια επιτυχημένη εταιρεία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού”, αναφέρει η εταιρεία.

Η Atlantica Hotels & Resorts έχει στο δυναμικό της συνολικά 47 ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο, την Ελλάδα και την Αίγυπτο. Είναι η μοναδική κυπριακή εταιρεία φιλοξενίας που είναι μέλος του γνωστού τουριστικού οργανισμού TUI Group, ενώ στα σχέδιά της για την Ελλάδα είναι και άλλες μονάδες.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο Made in Greece News στις 7/7/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ